Δύσκολες ώρες για Νόρα Βαλσάμη και Ερρίκο Ανδρέου – Η τράπεζα βγάζει το σπίτι τους στο σφυρί

Διπλό δράμα ζει η αγαπημένη ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη. Εκτός από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, τώρα η Τράπεζα ετοιμάζεται να πάρει το μοναδικό σπίτι που έχουν, το οποίο μένει ο γιος τους. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της Ερρίκος Ανδρέου ξεσπούν στην Espresso, λίγο πριν το σπίτι τους βγει σε πλειστηριασμό.

Το ζευγάρι που ζει στη Σύρο αγωνιά για τον πλειστηριασμό που θα γίνει μετά το Πάσχα και απειλεί να τους στερήσει το μοναδικό ακίνητο περιουσιακό τους στοιχείο. “Δεν ξέρω… δεν μπορώ να σας μιλήσω, έχω προβλήματα υγείας. Είναι καλύτερα να σας μιλήσει ο σύζυγός μου. Είναι το ίδιο σαν να μιλάτε μαζί μου”, λέει με λυπημένη φωνή για όσα περνά η Νόρα Βαλσάμη.

Πιο ψύχραιμος, ο σύζυγός της Ερρίκος Ανδρέου, αναφέρει χαρακτηριστικά: Είναι αλήθεια το γεγονός αυτό. Οι τράπεζες βγάζουν σε πλειστηριασμό, σαν στυγνοί τοκογλύφοι, σπίτια ανθρώπων οι οποίοι χρωστούν. Αυτό έκαναν και σε εμάς. Δεν με εκπλήσσει αυτό που συμβαίνει. Άκουγα ότι πετούσαν κόσμο από τα σπίτια του για 20.000 ευρώ και ήμουν κάπως προετοιμασμένος. Έλεγα μέσα μου: “Δεν υπάρχει λογική. Όλα πρέπει να τα περιμένεις, Ερρίκο”…”, είναι τα πρώτα λόγια του κυρίου Ανδρέου, ο οποίος ξετυλίγει το κουβάρι του δράματος για το μοναδικό ακίνητο που έχουν κληροδοτήσει στον γιο τους και το οποίο απέκτησαν μετά από πολύ κόπο.

Και συμπληρώνει: “Προσπαθούσαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό να το πουλήσουμε με σκοπό να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας. Είχαμε και δυο πιστωτικές κάρτες… Αυτό το μικρό στούντιο το είχαμε δώσει στον γιο μας. Εκεί έγραφε τις μουσικές του το παιδί, εκεί καθόταν. Σας επισημαίνουμε πρόκειται για ένα πολύ μικρό σπίτι. Τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να του νοικιάσουμε άλλο χώρο”.

Read More

And More