Δύσκολες ώρες για την Μάρω Λύτρα – Πέθανε ο σκύλος της

Μεγάλη θλίψη για την Μάρω Λύτρα μετά το χαμό του σκύλου της. Η γνωστή τραγουδίστρια που γνωρίσαμε στο Fame Story και ζει πια μόνιμα στο εξωτερικό έχασε τον πολύτιμο φίλο της (που τον είχε σαν μέλος της οικογένειάς της) πριν από τρεις μέρες.
“Φεβρουάριος 2007 – 6 Σεπτεμβρίου 2015 RIP στην αγάπη της ζωής μου, στον άγγελό μου, την ψυχή μου, τον καλύτερό μου φίλο, το παιδί, τον γιο μου, το μωρό μου”, έγραψε συντετριμμένη στο Facebook η Μάρω και ανέβασε φωτογραφίες που είχε βγάλει με τον πανέμορφο σκυλάκο της.

/

Το γλυκό κατοικίδιο της, ήταν η καθημερινή συντροφιά της και του είχε τεράστια αδυναμία. Συχνά πόζαραν αγκαλιά σε βόλτες, περιπάτους, στο σπίτι, αλλά και στο δωμάτιό της, όπου τον έπαιρνε αγκαλιά της στο κρεβάτι για να κοιμηθούν. Και όπως καταλαβαίνεις η απώλειά του της έχει στοιχίσει πολύ.
Τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων ήταν πολλά και εκείνη, λίγες ώρες μετά την πρώτη ανάρτησή της, τους ευχαρίστησε για τη στήριξη και παραδέχτηκε πως ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πόσο “ξαφνικά και άδικα έφυγε ο καλός της φίλος”.

/

Read More

And More