Δύσκολες ώρες για την Ν. Παπαδημητρίου! Όλη η αλήθεια για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

Ένα ατύχημα που προκάλεσε τραυματισμό στο χέρι είχε προχθές η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου με αποτέλεσμα να λαχταρήσει τους συναδέλφους της και να μπει στο νοσοκομείο για ράματα. Η ίδια έγραψε στο twitter της: ” Η έκλειψη μου έφερε 2-3 ραματάκια μετά όμως κανονικά στο θέατρο”!
Τι ακριβώς έγινε, όμως, και γιατί η Ντορέττα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο;

“Λίγο πριν την παράσταση κρατούσα στο χέρι μου ένα ποτήρι και έσπασε, με αποτέλεσμα να χτυπήσω το χέρι μου. Θεώρησα ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Τυχαία, λίγο πριν την παράσταση χτύπησε κι ένας συνάδελφος που έπεσε από την καρέκλα του και έσκισε το πιγούνι του κι έτσι επειδή έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο, τον συνόδευσα και συμβουλεύτηκα τους γιατρούς και για το δικό μου χτύπημα”, αποκάλυψε η Ντορέττα στο TLIFE, αναφέροντας πως όταν πήγε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι πειράχτηκε ο τένοντας στο δάχτυλό της.
“Μου έραψαν τον τένοντα και το δάχτυλο και μου έβαλαν ένα μικρό νάρθηκα στο χέρι, τον οποίο πρέπει να κρατήσω για τρεις εβδομάδες”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Χτύπησα λίγο πριν βγω στη σκηνή κι έτσι ακυρώθηκε η απογευματινή παράσταση, αλλά η βραδινή έγινε κανονικά. Έχω ήδη ενσωματώσει αυτήν τη μικρή αλλαγή στο ρόλο μου. Προσπαθώ να μην φαίνεται πολύ το χέρι μου, αλλά πρέπει να κρατήσω το νάρθηκα για κάποιες μέρες”.
Η Ντορέττα αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης” στο θέατρο Μικρό Παλλάς και έχει ταλαιπωρηθεί λίγο με αυτό το ατύχημα που είχε, αλλά ευτυχώς είναι καλά.
Εμείς της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More