Δύσκολες ώρες για την Νάντια Γιαννακοπούλου – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Δύσκολες ώρες περνά η Νάντια Γιαννακοπούλου. Η γνωστή πολιτικός και σύζυγος του ηθοποιού Μάξιμου Μουμούρη έχασε τα ξημερώματα την πολυαγαπημένη της μητέρα και βυθίστηκε στην θλίψη. Η μητέρα της το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν  στο νοσοκομείο και άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής.

Συντετριμμένη η Νάντια Γιαννακοπούλου ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook λέγοντας το δικό της αντίο στην μητέρα της και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με το μήνυμά της: «Σήμερα τα ξημερώματα έφυγε για τον ουρανό ο άγγελος μου, ο ήρωας μου, η μητέρα μου. Πάλεψε παλικαρίσια. Με αξιοπρέπεια και δύναμη. Και έφυγε ήρεμη και γαλήνια σαν πουλάκι. Την πήρε ο Χριστός μαζί του τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής. Καλό ταξίδι λατρεμένη μου μάνα. Καλό παράδεισο. Θα είσαι πάντα μέσα μας. Σε ευχαριστώ για όλα λατρεία μου».

Ενώ, μια μέρα νωρίτερα είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία με την μητέρα της μέσα από το νοσοκομείο, θέλοντας να δώσει κουράγιο σε όσους δοκιμάζονται αυτές τις άγιες μέρες. «Ακόμη και μέσα από τις μεγαλύτερες δυσκολίες, η πίστη είναι το φως που σου δίνει δύναμη να συνεχίζεις… Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Ειδικά σε όσες και  όσους δοκιμάζονται», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Read More

And More