Η Victoria Beckham και η Estee Lauder έχουν ένα νέο που θα σου φτιάξει τη μέρα!

Είναι Παρασκευή! Και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να σου φτιάξει τη διάθεση. Αλλά αν χρειάζεσαι κάτι extra, αυτό είναι το τέλειο νέο.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Victoria Beckham συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Estee Lauder και από κοινού δημιούργησαν μια σειρά μακιγιάζ που έφερε την υπογραφή της Posh. Αν δεν πρόλαβες να δεις πως είναι καν αυτή η σειρά, πόσο μάλλον να αποκτήσεις ένα προϊόν, είναι τώρα η ευκαιρία σου. Το καλό νέο που ανακοινώθηκε μόλις είναι ότι έρχεται και μια δεύτερη σειρά VB x Estee Lauder ή καλύτερα πως κάποια από τα προϊόντα της πρώτης σειράς κυκλοφορούν ξανά μαζί με δύο νέες αφίξεις, ένα κραγιόν, το Nude Spice Matte και ένα bronzer, το Saffron Sun.

“To να δημιουργήσω μια σειρά καλλυντικών ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και από την στιγμή που λάβαμε όλο αυτό το feedback από το κοινό ήταν πολύ λογικό να δούμε εκ νέου την συνεργασία μας. Αυτό που ήταν σημαντικό είναι να εξετάσουμε ποια προϊόντα πήγαν καλύτερα αλλά και ποια νέα προϊόντα θα δημιουργήσουμε”, είπε η Victoria Beckham στη βρετανική Vogue.

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τον Μάρτιο αλλά εν τω μεταξύ αναμένουμε το teaser μέσα από το show της Victoria στις 12 Φεβρουαρίου!

Read More

And More