Δύσκολες ώρες για την Βίνα Ασίκη: Πέθανε ο σύζυγός της Ορέστης Δημητρίου

Μια ακόμη δυσάρεστη είδηση έκανε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος Ορέστης Δημητρίου έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του…

«Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος, χορογράφος, χορευτής, φίλος μας ο γλυκός μας Ορέστης Δημητρίου, ο σύντροφος της φίλης μας Βίνας Ασίκη… πως να σε ξεχάσω καλέ μου; Πώς;» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Ο Ορέστης Δημητρίου ήταν παντρεμένος για πάνω από 25 χρόνια με την γνωστή ηθοποιό της δεκαετίας του ’80 Βίνα Ασίκη. Η σύζυγος του χορευτή έπαιζε κυρίως σε κωμωδίες, πλάι σε μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου και του θεάτρου, όπως ο Θανάσης Βέγγος και η Ρένα Βλαχοπούλου, οι οποίοι της είχαν μεγάλη αδυναμία.

Μάλιστα, συνεργάστηκε και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ως αντικαταστάτρια του δεύτερου γυναικείου ρόλου στο μιούζικαλ «Βίκτορ – Βικτόρια» με την σταρ να την έχει χαρακτηρίσει γνήσιο και πηγαίο ταλέντο.

Τα τελευταία χρόνια μαζί με τον σύζυγό της, χορευτή και χορογράφο Ορέστη Δημητρίου είχαν ιδρύσει το βραβευμένο παιδικό χοροθέατρο «Άμυνα».

Read More

And More