Δύσκολες ώρες για τον Έκτορα Μποτρίνι – Πέθανε ο πατέρας του

Δύσκολες ώρες περνά ο Έκτορας Μποτρίνι. Ο γνωστός σεφ έχασε την περασμένη Παρασκευή τον πατέρα του και διάσημο επίσης σεφ Ετρούσκο και βυθίστηκε στο πένθος. Οι δυο τους είχαν πολύ καλή σχέση, μιας και ο Έκτορας είχε σαν μέντορα τον μπαμπά του.

“Ο πατέρας μου με έμαθε να αγαπώ και να σέβομαι την κουζίνα. Αυτός μου έμαθε πως, αν θέλω να είμαι σεφ, δεν θα πρέπει να βάζω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα μου, αλλά να νιώθω την ομάδα μου σαν οικογένειά μου. Με έμαθε να ακούω, να αναγνωρίζω τα λάθη μου και να νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα καλά μου συμβαίνουν» είχε δηλώσει ο Έκτορας σε συνέντευξή του στο “ΟΚ”.

Ο Ετρούσκο Μποτρίνι καταγόταν από γενιά εστιατόρων στην Τοσκάνη και ήταν καταξιωμένος μάγειρας επί σειρά ετών στο Club Mediterranee. To 1992 αποφασίζει να εγκατασταθεί μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της γυναίκας του στην Κέρκυρα και να ανοίξει ένα μικρό εστιατόριο. Το 2000, όμως αναλαμβάνει το εστιατόριο ο γιος του Έκτορας, αρχίζει να κερδίζει Χρυσούς Σκούφους και το εστιατόριο μπαίνει στη λίστα με τα 100 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο.

Ο Ετρούσκο παρέμεινε στο εστιατόριο δίνοντας τη βοήθειά του και τις συμβουλές του στον γιο του και αποτελώντας έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους του νησιού!

Read More

And More