Δύσκολες ώρες για τον Γ. Μαζωνάκη – Ο βουβός πόνος για τον καλό του φίλο, που είναι σε κώμα

Ώρες αγωνίας περνά τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Μαζωνάκης, καθώς ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο δίνει μάχη για τη ζωή και βρίσκεται σε κώμα, εδώ και δέκα μήνες. Ο πόνος που έχει κυριεύσει την καρδιά του ερμηνευτή είναι μεγάλος, αν και εκείνος προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, ο βουβός πόνος του Γιώργου Μαζωνάκη έχει να κάνει με τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε ένας πολύ καλός του φίλος. Ο νεαρός άντρας παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή και ο γνωστός τραγουδιστής είναι πάντα στο πλευρό του.
Τους τελευταίους δέκα μήνες όμως η κατάστασή του είναι κρίσιμη καθώς βρίσκεται σε κώμα, γεγονός που έχει κλονίσει και τον γνωστό ερμηνευτή. Αν και ο “Μαζώ” δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά, μοιράστηκε τον πόνο του με τους θαυμαστές του στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά και αφιέρωσε ένα τραγούδι στον αγαπημένο του φίλο.

“Θέλω να αφιερώσω ένα τραγούδι σε ένα φίλο μου που έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και να του ευχηθώ περαστικά”, ήταν τα λόγια του γνωστού ερμηνευτή πριν τραγουδήσει στη σκηνή το τραγούδι “Αύγουστος”.

Read More

And More