Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Γιαννόπουλο – Έχασε τον πατέρα του

Μπορεί πριν λίγες μέρες να βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας με το τροχαίο ατύχημα στο οποίο πρωταγωνίστησε (διάβασε εδώ τι είπε ο ίδιος) και πριν λίγες μέρες να κατέβηκε στο Σύνταγμα και την πορεία για το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος όμως τον τελευταίο καιρό ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά.
Ο τηλεοπτικός “Χαμπέας” έχασε πριν λίγο καιρό τον πατέρα του, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. Ο πατέρας του Γιώργου Γιαννόπουλου ήταν για εκείνον το στήριγμα και ο μέντορας του και έφυγε από τη ζωή -πλήρης ημερών- σε ηλικία 100 ετών.

“Πριν από είκοσι μέρες πέθανε ο πατέρας μου, που “έφυγε” πλήρης ημερών. Το λέω με χαρά, διότι “έφυγε” με μεγάλη αγάπη από τους συγχωριανούς του, από τα παιδιά, που όλοι τον αγαπούσαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή, και είμαι πολύ περήφανος για αυτό”, αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός στην Βίκυ Διαμαντή για το περιοδικό «MYtv»
Η κηδεία έγινε στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του, τη Μεσσηνία και στον επικήδειο, ο πρωταγωνιστής από το “Σόι”, διάβασε το “Η πορεία προς το Μέτωπο”, που είναι ένα από τα μέρη τού Άξιον εστί.
“Αυτό δεν μου ήρθε επειδή συμμετείχα στο Άξιον εστί. Είναι κάτι που διάβασα στον πατέρα μου με αγάπη. Σε μία στιγμή τού είπα: «Σε ευχαριστούμε που είσαι ένας από τους χιλιάδες αγωνιστές, δεν ζήτησες κάτι και αγωνίστηκες για την Ελλάδα». Σαν τον πατέρα μου είναι χιλιάδες τέτοιοι αγωνιστές που πολέμησαν στην Αλβανία και δεν ζήτησαν ούτε συντάξεις ούτε τίποτα. Ένας τέτοιος αγωνιστής ήταν και ο Οδυσσέας Ελύτης”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Read More

And More