Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη – Ο θάνατος που τον συγκλόνισε

Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” έχασε ένα πολύ αγαπημένο το πρόσωπο και βυθίστηκε στη θλίψη.

Ο ίδιος με ένα post του στο Facebook και λόγια που ραγίζουν καρδιές μίλησε για την απώλεια στην οικογένειά του που του στοίχισε.

“Αυτή η Κυριακή έμελλε να μας δώσει μια τεράστια στεναχώρια. χάσαμε εντελώς ξαφνικά έναν αγαπημένο μας θείο. Πολύ νέο και σε μια φάση της ζωής του που θα έπρεπε να ξεκουραστεί και να απολαύσει επιτέλους τους κόπους του, τα παιδιά του και όσα έφτιαξε με τα χρυσά του χέρια. Έναν άνθρωπο που αγαπούσαμε όλα τα παιδιά γιατί είχε τον μαγικό τρόπο να μας πλησιάζει, με ευγένεια καλοσύνη διακριτικότητα και κυρίως αγάπη. Έφυγε όρθιος και συνεπής σε αυτό που έκανε σε όλη του τη ζωή. να εξυπηρετεί, να βοηθά, και ποτέ να μην επιβαρύνει τους γύρω του.

Θείε Γιώργο θα είσαι πάντα μέσα μας. θα σε αγαπάμε και θα σε κρατάμε ζωντανό στις καρδιές και στις αναμνήσεις μας. Είμαστε όλοι ευλογημένοι και τυχεροί που έχουμε γονείς και θείους που μας έδωσαν τόση αγάπη. Ο πόνος είναι μεγάλος. άλλο τόσο μεγάλη όμως είναι και η υπερηφάνεια που υπήρξες οικογένεια μας. καλή σου ξεκούραση θείε μου”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More