Δύσκολες ώρες για τον Θανάση Ευθυμιάδη

Δύσκολες ώρες περνά ο Θανάσης Ευθυμιάδης, καθώς -πριν από περίπου μία εβδομάδα- έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος τους πατέρας.

Ο γνωστός ηθοποιός του είχε μεγάλη αδυναμία, ενώ σε παλιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει για εκείνον: «Η οικογένειά μας είχε μόνο έναν μισθό, του πατέρα μου, που ήταν αστυνομικός. Μπορεί να τρώγαμε φακές και φασόλια, αλλά η αγάπη που πήρα από τους γονείς μου είναι αναντικατάστατη».

Η απώλεια του πατέρα του έχει συγκλονίσει τον ίδιο, τη σύζυγό του, Άννα Ντιμιτρίεβιτς, αλλά και τις δυο τους κόρες.

Ο πατέρας του ηθοποιού, ο οποίος ήταν αστυνομικός, είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας το 2014, τα οποία όμως είχε καταπολεμήσει επιτυχώς μετά από εγχείρηση.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είχε αποκαλύψει: «Ο πατέρας μου πριν από λίγο καιρό είχε ένα θέμα, είχε να κάνει μια εγχείρηση και μαζευτήκαμε κάποιοι φίλοι από διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις και από διαφορετικά κράτη και προσευχηθήκαμε να πάει καλά… ο πατέρας μου μετά από δυο μέρες έφυγε οδηγώντας και μείνανε όλοι άφωνοι,,, Δύσκολη εγχείρηση… Όλα πήγανε τέλεια. Έγινε θαύμα! Δεν πιστεύω στα θαύματα, βασίζομαι στο θαύμα».

Read More

And More