Site icon TLIFE

Δύσκολες ώρες για Χοψονίδου – Σπανούλη: Ξανά στο χειρουργείο ο γνωστός αθλητής

Μετά τα ευχάριστα νέα και τη γέννηση του έκτου παιδιού τους έρχονται δύσκολες ώρες για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του θα υποβληθεί σε ένα ακόμη σοβαρό χειρουργείο. Η κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη και ο τραυματισμός του φαίνεται πως ήταν αρκετά σοβαρός με αποτέλεσμα να πρέπει να μπει και πάλι στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τις νέες ιατρικές εξετάσεις του Έλληνα αθλητή, έχει εκφυλιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό ο περονιαίος τένοντας στο δεξιό του πόδι, με αποτέλεσμα για δεύτερη συνεχή χρονιά να χρειάζεται… νυστέρι. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Βασίλης Σπανούλης υπέστη ρήξη περονιαίων τενόντων δεξιάς ποδοκνημικής. Η αποκατάσταση της βλάβης θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά».

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, ο Βασίλης Σπανούλης, όχι μόνο θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις με τέσσερις μήνες, χάνοντας και το υπόλοιπο της σεζόν για τον Ολυμπιακό, αλλά θα χρειάζεται και ιδιαίτερη προσοχή και ηρεμία στην ανάρρωσή του. Φυσικά στο πλευρό του θα είναι όλη η οικογένειά του και η σύζυγός του Ολυμπία Χοψονίδου που τον στηρίζει πάντα σε όλα.

© 2024 tlife.gr