Δύσκολες στιγμές για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη – Άρπαξαν “θησαυρούς” από το σπίτι της

Εφιάλτης ξανά για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Εννέα μήνες μετά την καταστροφή του σπιτιού της στην Κινέττα, που έγινε στάχτη από τη μεγάλη πυρκαγιά που σάρωσε την περιοχή, άγνωστοι άρπαξαν τους εναπομείναντες θησαυρούς της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso. Το νέο χτύπημα της μοίρας για τη βασίλισσα της νύχτας ήρθε πριν από λίγες μέρες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, σε ένα δωμάτιο στο ισόγειο της βίλας, που έχει μείνει αλώβητο από τη φωτιά, η λατρεμένη όλων Ζωζώ είχε συγκεντρώσει προσωπικά αντικείμενα, τα οποία δεν είχε προλάβει να μεταφέρει διαμέρισμα της, στου Μακρυγιάννη.

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες, που δεν σεβάστηκαν ούτε την ιστορία της, ούτε τα απανωτά δράματα που έζησε η καλλιτέχνιδα με την απώλεια αγαπημένων της προσώπων και την καταστροφή του “παλατιού” της, έσπασαν την πανάκριβη πόρτα, μπήκαν μέσα χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και στην κυριολεξία άδειασαν τον χώρο.

“Δεν άφησαν τίποτα. Είναι αλήθεια ότι συνέβη. Ό,τι υπήρχε μέσα του πήραν και έφυγαν” , επιβεβαιώνει στην Espresso η σπουδαία αρτίστα φανερά απογοητευμένη. “Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το σπίτι μου που έχει καεί. Αν και ένα μεγάλο μέρος από τα ρούχα μου και το αρχείο μου το είχα πάρει, είχα πράγματα αξίας μέσα. Ό,τι και να πω είναι λίγο για όσα μου συμβαίνουν, αλλά δε χάνω την αισιοδοξία μου” , αναφέρει, θυμίζοντάς μας γιατί όσοι την γνωρίζουν μιλούν για παγκόσμιο φαινόμενο ανεξάντλητης ζωντάνιας, θετικής σκέψης, αλλά και ταλέντο και χαράς.

Read More

And More