Δύσκολες στιγμές για την Ειρήνη Σκλήβα: Έφυγε από το σπίτι της στο Αλεποχώρι λόγω της φωτιάς!

Η Ειρήνη Σκλήβα αναδείχθηκε το 1996 στην Ινδία ως η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο! Η Ειρήνη συνεχίζει να είναι μια πανέμορφη γυναίκα ενώ εδώ και πολλά χρόνια άφησε το modeling και τη δημοσιότητα για να αφιερωθεί στο μεγάλωμα της κόρης της που όσο μεγαλώνει μοιάζει στην πανέμορφη μαμά της!

Η Ειρήνη, έζησε από προχθές δύσκολες στιγμές καθώς το σπίτι της οικογένειάς της στο Αλεποχώρι κινδύνευσε από τη φωτιά. Η Ειρήνη και η οικογένειά της έφυγαν από το σπίτι γιατί η φωτιά τους πλησίαζε αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η Ειρήνη έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της:

“Ευχαριστώ όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν και μας ευχήθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περάσαμε φίλους, γνωστούς και αγνώστους. Ήταν για μένα πολύ συγκινητικό όλο αυτό . Τόσο ενδιαφέρον. Τόση αγάπη. Συγνώμη σε οσους δεν έχω απαντήσει ακόμη … ( χθεσινή φωτό φεύγοντας από το σπίτι μας)… έγραψε σήμερα η Ειρήνη ενώ λίγο αργότερα διευκρίνισε ότι ευτυχώς ο οικισμός που βρίσκεται το σπίτι της δεν κινδύνευσε.

Η Ειρήνη δέχθηκε δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης και απάντησε κάνοντας λόγο για τεράστια καταστροφή ωστόσο ευτυχώς δεν υπήρξαν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές: “Σας ευχαριστώ όλους από ότι μαθαίνω ο οικισμός μας βγήκε αλώβητος και χωρίς ανθρώπινες απώλειες …. δόξα τον Θεό … τεράστια καταστροφή”… πρόσθεσε.

 

Read More

And More