Δύσκολες στιγμές για την Μαρία Μενούνος – Και οι δυο γονείς της στο νοσοκομείο με κορονοϊό

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Μαρία Μενούνος, καθώς όπως αποκάλυψε πριν μερικές ώρες, οι γονείς της νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με κορονοϊό. Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια παρακάλεσε τους θαυμαστές της να προσευχηθούν μαζί της μέσα από τα social media, ώστε να ξεπεράσουν και αυτή τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία τους. Να σου θυμίσουμε πως η μητέρα της, Λίτσα δίνει μάχη με τον καρκίνο και βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο.

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Keven Undergaro έμαθαν ότι και η μητέρα και ο πατέρας της είναι άρρωστοι και έτσι ταξίδεψαν στο Λος Άντζελες για να τους βοηθήσουν. Εκεί έμαθαν ότι και οι δύο γονείς της παρουσιάστριας νοσούν με Covid-19. Πρώτα νοσηλεύτηκε η μητέρα της και στη συνέχεια την ακολούθησε και ο μπαμπάς της στο νοσοκομείο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

 

“Αγωνίζεσαι τόσο σκληρά να κρατήσεις τους γονείς σου υγιείς και ζωντανούς και ξαφνικά γίνεται αυτό. Δηλαδή ήταν αρκετό να ακούσω ότι ο όγκος της μητέρας μου μεγάλωσε. Είναι πολλά! Ευτυχώς έχουμε υπέροχους γιατρούς, υπέροχους φίλους και υπέροχη οικογένειας που μας βοηθούν. Υπάρχει ένα αίσθημα μη βοήθειας, αλλά δεν χρειάζεται να νιώθεις αβοήθητος” ανέφερε μεταξύ άλλων, η Μαρία Μενούνος.

Read More

And More