Δύσκολες στιγμές για τον Βασίλειο Κωστέτσο – “Η μητέρα μου πάσχει από ALS”

Δύσκολες μέρες περνά ο Βασίλειος Κωστέτσος, αφού η μητέρα του υποφέρει από μια σοβαρή ασθένεια. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην On Time πάσχει από την πάθηση του ALS, την ασθένεια που είχε χτυπήσει και τον Στίβεν Χόκινγκ. Πρόκειται για μια νευρολογική πάθηση που προκαλεί μυϊκή αδυναμία, αναπηρία και τελικά θάνατο.

Αυτή την περίοδο, η μητέρα του καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας είναι στο σπίτι, αφού αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, ενώ δεν μπορεί να φάει και η αδερφή του είναι δίπλα της συνεχώς. Ο ίδιος προσπαθεί να δίνει δύναμη στην αδερφή του και να μη δείχνει στη μητέρα του το πόσο στεναχωρημένος είναι, ενώ κατάλαβε πρόσφατα από τι πάσχει ακριβώς, αφού όπως καταγγέλλει την είχε πάει σε δυο νοσοκομεία και έκαναν λάθος διάγνωση.

“Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά τους. Εγώ πριν τρία χρόνια την πήγα για εξετάσεις γιατί άρχισε ανάποδα σε εμάς. Ξεκίνησε από τη φωνή και όχι από το περπάτημα. Δεν μπορούσε να μιλήσει, να φάει. Μας είπαν πως είναι κάποια μικρά εγκεφαλικά, να πάρει χάπια και εντάξει. Ο καιρός περνούσε και δεν μπορούσε να καταπιεί. Στις 11 Μάϊου, μετά την καραντίνα, όπου δεν την βλέπαμε, αλλά της μιλούσαμε από μακριά και μας έλεγε πως είναι καλά για να μη μας στεναχωρήσει, πάθαμε σοκ. Την είδαμε γιατί ήταν 40 κιλά γιατί δεν μπορούσε να φάει… τώρα της έχουν βάλει σωλήνα στο στομάχι… Δεν μας είπε κάτι για να μη μας στεναχωρήσει” δηλώνει ο Βασίλειος Κωστέτσος. 

Read More

And More