Δύσκολες στιγμές για τον Χρήστο Ζώτο – Η απώλεια που του στοίχισε και το δημόσιο μήνυμα

Ο Χρήστος Ζώτος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς τους και θεωρείται ένα από τα πιο hot πρόσωπα της εγχώριας μουσικής σκηνής σήμερα. Ο εκρηκτικός καλλιτέχνης βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα και την μια επιτυχία να διαδέχεται την άλλη.

Ως λάτρης των social media, ο “Έλληνας Iggy Pop” μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Πρόσφατα, όμως, έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφού ανακοίνωσε ένα δυσάρεστο γεγονός που του… ράγισε την καρδιά.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο του σκύλο Bono, θέλοντας έτσι να τον αποχαιρετήσει και δημόσια, καθώς έφυγε από τη ζωή μετά από 13 χρόνια που βρισκόταν στο πλευρό του.

“Καληνύχτα Bono μου” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τους followers του να του εύχονται συλλυπητήρια και κουράγιο για την απώλεια που βιώνει.

Read More

And More