Ε. Δημητροπούλου: ”Διαβάζοντας το ”Νησί”, ήμουν σίγουρη ότι με επέλεξαν για την Μαρία!”

Η Ευγενία Δημητροπούλου, η άπιστη γυναίκα του ”Νησιού”, που το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία με την παράσταση ”Άμλετ” παρέα με τον ”μεγάλο της αδερφό -όπως τον χαρακτηρίζει- Αιμίλιο Χειλάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Galm μίλησε αρχικά για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά και τα βήματά της μετά από αυτή.

Η διαδικασία μέχρι να γίνει μόνιμη κάτοικος του Νησιού
”Έπαιξα σε μια ταινία που θα σκηνοθετούσε ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, αλλά επειδή έσπασε το πόδι του έγινε με άλλο σκηνοθέτη. Παρόλα αυτά, εμ θυμόταν και με πήρε τηλέφωνο να μου πει να περάσω από κάστινγκ για μια σειρά του Mega. Είχε ακούσει ότι ήμουν διστακτική για κάποια πράγματα στην τηλεόραση και μου λέει: ”Σε παρακαλώ, έλα στο κάστινγκ.” Εννοείται πως θα πήγαινα, αλλά ήταν και πολύ ευγενικός. Όταν είδα ότι περνάει όλο το ελληνικό θέατρο από το κάστινγκ είπα: ”Σιγά μη με πάρουν…”.”

Συναισθήματα κατά την ανακοίνωση της ”κατάκτησης” του ρόλου
”Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ”σε έχουμε επιλέξει για το ρόλο της Άννας, να διαβάσεις το βιβλίο και να μας απαντήσεις”. Εγώ διαβάζοντάς το, ήμουν σίγουρη ότι με επέλεξαν για την Μαρία. Σκέφτηκα πως έκαναν λάθος και σημείωσαν άλλο όνομα. Δεν πίστευα ότι θα με επέλεγαν για την Άννα.

Ήθελε να βλέπει τον εαυτό της στη σειρά, γι’ αυτό και την παρακολουθούσε
”Μιλάω κάθε Δευτέρα με τον Γιάννη Στάνκογλου και σχολιάζουμε το επεισόδιο και πόσο ωραία του συμπεριφέρθηκα! (γέλια) Μιλάω και με τη Γιουλίκα (σ.σ. Σκαφιδά), την κ. Δαμάνη, τον Θοδωρή και γενικά με αρκετούς από τη σειρά.”

Η Ευγενία σαν χαρακτήρας, σε σύγκριση με την ”Άννα”
”Εγώ βάζω αρκετό πάθος στη ζωή μου. Με ό,τι καταπιάνομαι παθιάζομαι. Δεν συμμερίζομαι αυτά που κάνει η Άννα. Ούτε έχω κάνει τέτοια πράγματα. Δεν μου αρέσουν οι μπλεγμένες καταστάσεις.”

Read More

And More