Ε. Ερήμου: »Ο έρωτας είναι καλοδεχούμενος»!

Ε. Ερήμου: »Ο έρωτας είναι καλοδεχούμενος»! | tlife.gr

Η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Ερήμου, αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί με τον Νίκο Γαλανό, στην παράσταση »Γίνε το μωρό μου» και σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό »ΕΓΩ», ανέφερε πως υποδύεται μια Αγγλίδα, που μετά από μία γνωριμία αλλάζει η ζωή της.

Για την ίδια, ο έρωτας είναι καλοδεχούμενος, όποτε κι αν έρθει και όπως τονίζει, πρέπει να είσαι ανοιχτός για να τον δεχτείς, αλλιώς θα προσπεράσει. Και συνέχισε λέγοντας: »Επειδή ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις, πρέπει να έχεις κρατήσει χώρο στη ζωή σου, για να τον δεχτείς.»

Όσον αφορά στο μυστικό της γοητείας και της ομορφιάς της, η ίδια δήλωσε ότι αγαπάει την φύση και από αυτή αντλεί χαρά, ομορφιά, υγεία, δύναμη και ό,τι άλλο της προσφέρει. Η τηλεόραση δεν της λείπει, γι’ αυτό και απουσιάζει από αυτή 13 χρόνια.

Με θάρρος παραδέχτηκε πως της αρέσουν τα παιχνίδια, όποιο κόστος κι αν έχουν και τόνισε ότι σε κάποια πράγματα δεν μπαίνει η λογική. Μάλιστα ανέφερε: »Aκόμα κι αν πολλές φορές, ξέρω ότι θα καώ από κάτι, θα προτιμήσω να καώ».
Τέλος, σχετικά με την ερωτική φωτογράφηση που έκανε το 1992 για το Playboy, η ηθοποιός αναρωτήθηκε γιατί να στεκόμαστε στο παρελθόν και όχι στο σήμερα και δήλωσε: »Την έκανα, αποδείχτηκε μια εκπληκτική φωτογράφηση, ήταν απίστευτης αισθητικής και δεν είχα, ούτε έχω κανένα λόγο, να αισθάνομαι ενοχές για τίποτα»!

Διάβασε περισσότερα στο »ΕΓΩ» που κυκλοφορεί!

READ more