Ε. Φιλίνη: “Δεν έχω κάνει πλαστική ούτε καν botox”!

Η Ελένη Φιλίνη εξηγεί γιατί δέχθηκε να συμμετάσχει στο Just the two of us. ”Από το καλοκαίρι που μου έγινε η πρόταση για το Just the two of us τρέχω και δεν φτάνω. Ο μόνος λόγος που δέχτηκα τη πρόταση ήταν γιατί τα χρήματα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Σιγά μην έπαιρνα ποτέ μέρος σε reality ή talent show”, λέει στο περιοδικό People. Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει αλλά εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακά όμορφη: ”Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει καμία πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό μου, ούτε καν botox. Δεν θέλω και δεν μου αρέσει ως ιδέα. Άλλωστε όταν αισθανόμαστε νέοι, αυτό φαίνεται στην εικόνα μας”.

Η ηθοποιός θυμάται τα πρώτα της βήματα στον χώρο: ”Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες και ό,τι έκανα το έκανα μόνη μου. Όταν ήμουν 16 χρονών χόρευα κάθε βράδυ στο θέατρο φλαμέγκο χωρίς μουσική επειδή μου έκαναν σαμποτάζ. Με πολέμησαν άγρια στην αρχή της καριέρας μου, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα. Όποιος άνθρωπος έχει προσπαθήσει να μου κάνει κακό στο τέλος έχει πάθει κακό ο ίδιος. Ηλιόπουλος, Βουτσάς, Ρηγόπουλος, Πιατάς, Παπαγιαννόπουλος, Ρουσσέα. Όλοι αυτοί ήταν το μεγαλύτερο σχολείο. Όταν ήσουν διπλά τους, μαθαίνες τι πάει να πει σεβασμός, σεμνότητα, ταπεινότητα. Δεν μπορώ να ξεχάσω το Ντίνο Ηλιόπουλο στα γυρίσματα της ταινίας Κορίτσια για τσίμπημα το 88′. Μου είχε πει: Εσύ Λενάκι μου είσαι ή άσπρο ή μαύρο. Είσαι των άκρων κορίτσι μου. Και είχε δίκιο. Έτσι είμαι, μέχρι τώρα”.

Η Ελένη εξηγεί για ποιο λόγο δεν έκανε οικογένεια. ”Ο γάμος και τα παιδιά δεν ήρθαν γιατί δεν προέκυψαν. Για να τα κάνω, θα έπρεπε να αφήσω την καριέρα μου στη μέση και παρόλο που δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το κάνω, δεν βρήκα τον κατάλληλο. Αυτόν που θα με εμπνεύσει και θα με κάνει να αισθανθώ ότι μαζί του πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα. Παρ’όλα αυτά έζησα μεγάλους έρωτες για τους οποίους δεν μετάνιβωσα ποτέ. Ποτέ μου δεν στερήθηκα τα συναισθήματα. Είμαι χορτασμένη από αυτά. Αγάπησα και αισθάνθηκα πάρα πολύ στη ζωή μου. Ποτέ δεν σκέπσε η Φιλίνη την Ελένη. Πάντοτε φρόντιζα να κρατάω τις ισορροπίες γιατί είμαι άνθρωπος”.

Όσον αφορά το θάνατο της μητέρας της λέει: ”Πριν από λίγους μήνες την έχασα από εγκεφαλικό κι αυτό που με συγκλόνισε περισσότερο ήταν η τελευταία της κουβέντα. Θυμάμαι πως είχε πει: μανούλα μου. Τελικά η λέξη μάνα είναι πιο ιερή από όλες”.

Read More

And More