Ε. Φιλίνη: Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση, το θάνατο και την κατάθλιψη

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Ελένη Φιλίνη στην τελευταία της συνέντευξη, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός που συμμετείχε στην τουρκική σειρά “Δυο όχθες, ένας Ισμαήλ” που έκανε μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία, αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που πέρασε, στο πόσο κοντά έφθασε στο θάνατο, στην κατάθλιψη και τη σεξουαλική παρενόχληση.
Μιλώντας στο περιοδικό “Εγώ”, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: “Είμαι της άποψης πως όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει. Ζω το σήμερα. Είμαι αυτής της φιλοσοφίας. Έχω βιώσει χιλιάδες ανατροπές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως πριν από δέκα χρόνια, δυο ημέρες πριν από μια πρεμιέρα, μπήκα στο νοσοκομείο και πήγα να πεθάνω. Βγήκα μετά από σχεδόν δυο μήνες… Δυο φορές έχω φτάσει κοντά στο θάνατο. Με είχαν τελειωμένη. Την πρώτη φορά έζησα από την προσωπική μου θέληση. Δεν είχα συναίσθηση μάλλον του προβλήματος. Είμαι πεισματάρα. Πιστεύω πως όταν σου συμβαίνει κάτι δεν πρέπει να αυτοκαταστραφείς, αλλά να το παλέψεις. Η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να τη σεβόμαστε.”
Παράλληλα, η Ελένη Φιλίνη αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί τρεις φορές σεξουαλική παρενόχληση και έχει χάσει τις αντίστοιχες δουλειές. “Έχω δεχτεί 3 φορές σεξουαλική παρενόχληση και έχασα τις αντίστοιχες δουλειές… Όπως συμβαίνει πάντα. Σου κολλάει ένας άνθρωπος. Αν πας μαζί του παίρνεις τη δουλειά, αν όχι την χάνεις… Όταν συμβαίνει είναι πολύ άσχημο. Ήμουν πολύ μικρή… Πληγώθηκα και εκνευρίστηκα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, μιλώντας για την κατάθλιψη που πέρασε μετά το θάνατο της μητέρας της, σημείωσε: “Επί ενάμιση χρόνο καθόμουν μόνη στο σπίτι και έκλαιγα κάθε μέρα”

Read More

And More