Ε. Φουρέιρα: “Είναι λεπτή η γραμμή ανάμεσα στο σέξυ και το πρόστυχο!”

Εργατική, δυναμική και πάνω από όλα σέξυ. Αυτά είναι ίσως τα χαρακτηριστικά που έρχονται στο μυαλό κάποιου όταν ακούσει το όνομα της Ελένης Φουρέιρα. Η νεαρή τραγουδίστρια που τον τελευταίο χρόνο διαγράφει μια λαμπρή πορεία στο χώρο της pop σκηνής φαίνεται πως έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας.

Είναι τιμητικό για μια γυναίκα να την λένε σέξυ. Είναι πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στο σέξυ και το πρόστυχο. Για ‘μένα είναι πολύ σημαντικό το ότι ο κόσμος με ψήφισε ως πιο σέξυ videoclip ή πιο σέξι τραγούδι”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glam”.
Παράλληλα, η Ελένη φαίνεται πως έχει μάθει πως να χειρίζεται τη δημοσιότητα και να πατά γερά στα πόδια της χωρίς να καβαλά το καλάμι. “Μακάρι να μπορούσα να καβαλήσω το καλάμι, ίσως να ήμουν πιο ευτυχισμένη τώρα… Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν καβαλήσει το καλάμι, ζουν σε ένα δικό τους κόσμο που δεν είναι απαραίτητα κακός. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να καβαλήσω το καλάμι, λόγω της οικογένειάς μου”, είπε και πρόσθεσε: “’Εχω καταλάβει ένα πράγμα. Η αρνητική δημοσιότητα είναι αυτή που σε κάνει διάσημο. Όπως λέει και ο φίλος μου, ο Ηλίας Ψινάκης, η δυσφήμηση είναι η καλύτερη διαφήμιση”.
Για όσα έχουν γραφτεί για την καταγωγή της, η ίδια θεωρεί πως έχουν παλιώσει πια και σημειώνει ότι όλα αυτά ξεκίνησαν όταν ήταν στο “Just the 2 of us” και όχι όταν ήταν στις Mystique, γιατί ίσως τότε να μην πουλούσε τόσο πολύ.
Τέλος, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε πως είναι πολύ καλά αυτήν την περίοδο, αλλά δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες. “Είμαι αρκετά μικρή για να πω κάτι σίγουρο για την προσωπική μου ζωή. Για να μπω στη διαδικασία να κάνω ανακοινώσεις”, εξομολογήθηκε.

Read More

And More