Ε. Φουρέιρα – Γ. Σαμαράς: Ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους φαίνεται πως είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς. Οι δυο τους ζουν σαν παντρεμένοι και άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον αποκαλύπτουν πως δεν θα αργήσει να γίνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.
Πολλοί θέλουν την γνωστή τραγουδίστρια και τον άσο της Εθνικής να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, μάλιστα, άνθρωποι από το στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν πως κατά την πρόσφατη επίσκεψη του επιθετικού της Σέλτικ και της Ελένης στην Κρήτη οι δύο τους μίλησαν για τα σχέδια που κάνουν.
Το ζευγάρι, βέβαια, θα αναγκαστεί να καθυστερήσει για λίγο το μυστήριο, καθώς ο Γιώργος Σαμαράς το καλοκαίρι αναμένεται να συμμετάσχει με την Εθνική στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθεί σωστά η σημαντική αυτή ημέρα.

Το μυστήριο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει σε στενό κύκλο, το πιο πιθανό είναι να πραγματοποιηθεί μετά τις υποχρεώσεις του διεθνή άσου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως, η Ελένη Φουρέιρα δηλώνει στο περιβάλλον της πολύ ερωτευμένη, ενώ σε πολύ στενό της φίλο εκμυστηρεύτηκε ότι “φυσικά και ονειρευόμαστε οικογένεια… Με τον Γιώργο νιώθω πιο ώριμη, πιο ολοκληρωμένη από ποτέ”.

Read More

And More