Ε. Φουρέιρα – Κ. Μαρτάκης: Μεσημεριανός καφές στο ραδιόφωνο του Sfera!

Το μεσημέρι βρέθηκε στο στούντιο του Sfera ο Κώστας Μαρτάκης για να κάνει την δική του εκπομπή στα πλαίσια της εβδομάδας ελληνικής μουσικής. Ο αγαπημένος σου τραγουδιστής είχε στο πλευρό του την Ράνια Κωστάκη και τον Βαλεντίνο! Ανάμεσα στα τραγούδια που επέλεξε για να ντύσει την παρουσία του στον ραδιοφωνικό σταθμό ήταν φυσικά και τα καινούρια του κομμάτια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά.

/

Στη συνέχεια, σειρά είχε η σέξι Ελένη Φουρέιρα! Φυσικά, επειδή οι δύο τραγουδιστές είναι κολλητοί φίλοι ο Κώστας αρνήθηκε να φύγει από το στούντιο και έμεινε να κάνει εκπομπή μαζί με την Ελένη. Οι δυο τους έχουν δυνατή χημεία και κάνουν πολύ παρέα όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν.

/

Σήμερα, συνδύασαν την δουλειά με διασκέδασε κι έτσι Κώστας και Ελένη ήπιαν τον μεσημεριανό τους καφέ μαζί κρατώντας παρέα στους ακροατές του Sfera.

/

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τις στιγμές της συνύπαρξης, όπως κάνει από το πρωί για όλους τους καλλιτέχνες που πέρασαν από το σταθμό.

/

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας ελληνικής μουσικής είχε μεγάλη επιτυχία και η συνέχεια αναμένεται να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα… Stay tuned!

Δες εδώ live τις εκπομπές του Sfera με τους αγαπημένους στου καλλιτέχνες

Read More

And More