Ε. Φουρέιρα: “Μια από τις δουλειές που έχω κάνει είναι να μοιράζω εφημερίδες στο δρόμο!”

Ε. Φουρέιρα: “Μια από τις δουλειές που έχω κάνει είναι να μοιράζω εφημερίδες στο δρόμο!” | tlife.gr

Μία εβδομάδα μετά την νίκη της στο “Just the two of us” η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την καριέρα της αλλά και τα προσωπικά της.

“Είμαι πολύ σίγουρη για την σχέση μου και πολύ καλά! Είμαι ευτυχισμένη. Δίνω πολλές ευκαιρίες. Δεν διώχνω εύκολα τους ανθρώπους από δίπλα μου”, εξομολογήθηκε η νεαρή τραγουδίστρια και πρόσθεσε: “Αν σε καταλαβαίνει ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου όλα είναι καλά. Ο έρωτας σε ανανεώνει και σε κρατάει στη ζωή. Πρέπει να υπάρχει”.
Ωστόσο, η ίδια δηλώσε πως δεν είναι ακόμη έτοιμη να κάνει οικογένεια. “Αυτήν τη στιγμή όχι. Δεν θεωρώ ώριμο τον εαυτό μου να κάνει οικογένεια”, δήλωσε.
Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, η Ελένη αποκάλυψε ότι δουλεύει από μικρή. “Έχω δουλέψει από πολύ μικρή. Έχω ρίξει πολύ περπάτημα στη ζωή μου! Δεν ήθελα να ζητάω χρήματα από τους γονείς μου, γιατί ήξερα ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να μου τα δώσουν. Μία από τις δουλειές που έκανα ήταν να μοιράζω εφημερίδες”, ανέφερε.

Όσον αφορά τους άντρες, η νεαρή τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως είναι πιο διστακτικοί μαζί της απ’ ό,τι στο παρελθόν, ενώ σ’ αυτούς που την θεωρούν sex symbol, εκείνη απάντησε το εξής: “Δεν είναι στόχος μου, αλλά δεν με ενοχλεί. Πιστεύω ότι το να είσαι σέξυ δεν είναι κακό, αντιθέτως είναι προτέρημα”.
Τέλος, για τον τελικό του “Just the 2 of us” και τη νίκη της, η Ελένη ανέφερε το εξής; “Ένιωσα μεγάλη χαρά! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μπήκε στη διαδικασία να ψηφίσει, σʼ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε”, ενώ για την Μαρία Μπεκατώρου είπε: “Η Μαρία είναι πολύ χαρισματική και γλυκιά. Είναι ένα πολύ συνειδητοποιημένο άτομο και άξιζε να φτάσει μέχρι το τέλος”.

READ more