Έ. Κοκκίνου: ”Αν έχω κάνει κάποια λάθη, ας με κρίνουν”!

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής για την κρίση που επικρατεί τη νύχτα: ”Όλοι γνωρίζουμε ότι το 2011 είναι η πιο δύσκολη χρονιά και δεν ξέρω αν θα είναι μόνο αυτή η χρονιά ή θα αποτελέσει αφετηρία για ακόμα περισσότερες. Ο κόσμος περνάει δύσκολα και προφανώς όταν θα έρθουμε με όλο το σχήμα στην Αθήνα το άγχος θα είναι περισσότερο, αφού υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία καλλιτεχνών. Αλλά το γεγονός ότι είμαι με τον Βασίλη Καρρά μου δίνει μία δόση αυξημένης ασφάλειας και σιγουριάς”, δηλώνει.

Και συνεχίζει: ”Όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση και η κακή ψυχολογία, τα διήμερα όχι μόνο δεν θα αλλάξουν αλλά θα είναι ακόμη πιο ζόρικα. Πριν περάσει η πενταετία δεν βλέπω κάτι να αλλάζει. Και όχι, τα μεροκάματά μας δεν πάνε πιο χαμηλά γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν τα έξοδα παράστασης. Αν είναι να δουλεύουμε απλώς για να ξεχρεώνουμε τα ρούχα και τους συνεργάτες μας ποιος ο λόγος να το κάνουμε”;

Η Έλλη θα συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του Greek Idol. Πώς της έγινε η πρόταση και πώς αισθάνεται για τη κριτική που θα της ασκηθεί; ”Την πρόταση μου την έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος και η πρώτη μου σκέψη ήταν: πώς θα το κάνω εγώ τώρα αυτό; Ξέρω όμως ότι θα είμαι αντικειμενική. Δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με τους ερασιτέχνες που έρχονται να κατακτήσον το όνειρό τους. Είτε κάποιος είναι καλός, είτε κακός, ο καθένας πιστεύει για τον εαυτό του τα καλύτερα. Θα τους αξιολογώ και θα τους συμβουλεύω. Δεν μπορώ να αρέσω σε όλους. Κάποιοι ίσως με κρίνουν αρνητικά. Εντάξει, το περιμένω κι αυτό. Αν έχω κάνει κάποια λάθη ας με κρίνουν”, απαντά.

Read More

And More