Ε. Κοκκίνου: Φωτογραφίζεται σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου και μιλάει για σχέσεις!

Σε ρόλο πληγωμένης γυναίκας βλέπουμε την Έλλη Κοκκίνου για τις ανάγκες του νέου της τραγουδιού “Καρδιά από γυαλί”. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, στην πολυτελή σουίτα ενός ξενοδοχείου στα νότια προάστια έγινε και η οπτικοποίησή του. Η Έλλη λαμπερή και όμορφη έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να μιλήσει στο περιοδικό Hello και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο για τα δικά της!

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο;
Θα έλεγα ότι βρίσκομαι σε μια δημιουργική και συνάμα ταξιδιάρικη φάση καθώς έχω αρκετές συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας. Όμως, παράλληλα καθημερινά περνάω πολλές ώρες στον παιδικό σταθμό που έχω δημιουργήσει, κάτι που με γεμίζει με πολλή χαρά.

Τι είναι αυτό που απολαμβάνετε περισσότερο στη δουλειά που κάνετε;
Η επαφή με τον κόσμο και ο τρόπος που εκφράζομαι μέσα από τα τραγούδια αλλά και τη μουσική. Είμαι πολύ τυχερή που η δουλειά μου λειτουργεί και ως ένα είδος ψυχοθεραπείας για μένα όταν βρίσκομαι πάνω στην σκηνή.

Το νέο σας τραγούδι μιλάει για μια καρδιά από γυαλί. Θα λέγατε ότι και η δική σας κάπως έτσι λειτουργεί;
Το τραγούδι αυτό στιχουργικά με αντιπροσωπεύει πλήρως και, ναι, μέχρι στιγμής έτσι λειτουργώ. Όμως διαπιστώνω ότι από την απήχηση που έχει το τραγούδι δεν είμαι η μοναδική καθώς πολλοί λειτουργούν τελικά με τον ίδιο τρόπο. Παρατηρώ ότι πολλοί ταυτίστηκαν με τους στίχους του.

Τα χρόνια που περνούν σας έχουν διδάξει το μυστικό για την επιτυχία μιας σχέσης;

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μυστικό για την επιτυχία μιας σχέσης αλλά όλα εξαρτώνται από την χημεία που δένει δύο ανθρώπους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν πρέπει να θεωρεί τον άλλον δεδομένο και θα πρέπει να τον διεκδικεί.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More