E. Koκκίνου: ”Πριν 8 μήνες δεν ήξερα που πατούσα”!

Η Έλλη Κοκκίνου μιλάει στο περιοδικό DownTown και παραδέχεται πως το 2010 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνη: ”Αυτή η χρονιά παίρνει άσχημες στιγμές, δυσάρεστες αναμνήσεις, ευχάριστες αναμνήσεις. Τα είδα όλα. Τα έζησα όλα. Ήταν μια χρονιά που μου έφερε χαρές και λύπες, ενθουσιασμούς και απογοητεύσεις, αναγέννηση συναισθημάτων. Είμαι σίγουρη ότι τα καλύτερα με περιμένουν στη γωνία. Πριν από 8 – 9 μήνες, δεν ήξερα που πατούσα, βρισκόμουν σε ένα πολύ άσχημο στάδιο ψυχολογικά. Δεν ήξερα τι ήθελα, στεναχωριόμουν με το παραμικρό, εκνευριζόμουν πολύ εύκολα, ήμουν υπερευαίσθητη. Τώρα όμως τους τελευταίους μήνες η ζωή μου άλλαξε. Χαμογελάω αβίαστα. Βλέπω τη ζωή πολύ διαφορετικά”.

Η τραγουδίστρια σχολιάζει την αλλαγή στον τρόπο που διασκεδάζει ο Έλληνας. ”Ο λουλουδοπόλεμος τελείωσε. Σπάνιο φαινόμενο! Και η κατανάλωση του μπουκαλιού έχει πέσει πάρα πολύ. Βλέπους τους νέους με ένα ποτό όλο το βράδυ. Βλέπεις να περιμένουν να πάει ξημέρωμα για να πάρουν ταξί, ώστε να αποφύγουν τη διπλή ταρίφα. Κι αυτοί που έχουν χρήματα δεν θέλουν να προκαλέσουν”, λέει χαρακτηριστικά.

Τι θα ήθελε να αλλάξει; ”Δεν θέλω να βλέπω ταλαιπωρημένους ανθρώπους. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ να βλέπω ηλικιωμένους, έπειτα από τόσα χρόνια ζωής κόπου κι αγώνα,να περιμένουν να τελειώσουν τη ζωή τους μόνοι τους ή να παρακαλάνε να πεθάνουν για να μη ζούνε άλλο αυτή τη μοναξιά. Με θλίβει να βλέπω γεροντάκια από τις 3:00 τα ξημερώματα όρθια στις δημόσιες υπηρεσίες. Στενοχωριέμαι να βλέπω παιδάκια να μεγαλώνουν χωρίς γονείς, κακοποιημένα παιδιά. Γενικά δεν μου αρέσει η αδικία”, απαντά.

Για το Greek Idol λέει: ”Αισθανόμουν πολύ περίεργα στην πρώτη οντισιόν και γενικά αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν είναι να πω όχι. Αν δεν πω όμως το όχι εγώ εκείνη την ώρα, θα εκτεθούν αυτά μετά. Είναι στο χέρι τους α πετύχουν αλλά η αλήθεια είναι πως οι εποχές είναι δύσκολες για να κάνει κάποιος το μεγάλο μπαμ”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό DownTown που κυκλοφορεί.

Read More

And More