Ε. Κοκκίνου: »Στην Αμερική έκανα την μπέιμπι-σίτερ!»

Ε. Κοκκίνου: »Στην Αμερική έκανα την μπέιμπι-σίτερ!» | tlife.gr

Η τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα »Δημοκρατία», μίλησε για τα καλοκαίρια που πήγαινε στο σπίτι του παππού της, στον νομό Ηλείας κι έκοβε από το μποστάνι λαχανικά, έσκαβε, φύτευε, μάζευε τα φρέσκα αυγά από τις κότες, σκαρφάλωνε στα δέντρα για να κόψει φρούτα και δήλωσε πολύ τυχερή που έχει ζήσει στη φύση. Επίσης, της άρεσε πολύ να πηγαίνει για ψάρεμα και για κυνήγι με τον πατέρα και τα αδέρφια της, Κώστα και Δημήτρη.

Η Έλλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά στην πρώτη δημοτικού πήγε σε ελληνικό σχολείο στην Σαουδική Αραβία, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα της. Όταν χώρισαν οι δικοί της, ήταν επτά ετών και όπως εκμυστηρεύτηκε, είναι η πιο δύσκολη ηλικία για ένα παιδί να χωρίσουν οι γονείς του, αλλά ίσως και να ήταν το πιο ομαλό διαζύγιο, που έχει περάσει ένα παιδί.

Όταν τελείωσε το σχολείο, αποφάσισε να γίνει γραφίστρια, αλλά τον δεύτερο χρόνο, άρχισε να εργάζεται ως τραγουδίστρια και μάλιστα εκείνος που την παρότρυνε να μπει στο χώρο, ήταν ο Κώστας Τουρνάς. Τότε ήταν που αποφάσισε να φύγει στην Αμερική. »Αρχικά ήταν να πάω για ένα χρόνο, αλλά πήρα υποτροφία. Είπα στη μητέρα μου, ότι εκτός από τα χρήματα που μου έστελνε θα εργαζόμουν. Έκανα τη γραμματέα και τη μπέιμπι-σίτερ, στο παιδί ενός καθηγητή από τη σχολή. Φρόντιζα το σπίτι του, όταν έλειπαν, έβγαζα βόλτα το σκύλο της οικογένειας», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο τον Φοίβο, για να του ζητήσει να της γράψει τραγούδια, σε μία περίοδο που η ψυχολογία της δεν ήταν πολύ καλή. »Δεν είχα να χάσω τίποτα, κλείστηκα σε ένα δωμάτιο και πήρα τηλέφωνο. Σκεφτόμουν ότι θα μου το κλείσει στη μούρη, αλλά διαψεύστηκα», δήλωσε εκείνη και όντως διαψεύστηκε, αφού η απάντηση του Φοίβου ήταν: »Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει και πολύ καρμικό, γιατί τον τελευταίο καιρό σε έχω στο μυαλό μου, σε συζητάω πολύ με τους γύρω μου και θέλω να μιλήσουμε.»

Η Έλλη, καταλαβαίνει την επιθυμία του κόσμου να μαθαίνει για τα πρόσωπα που αγαπά, αλλά δεν είχε πρόθεση να μιλήσει για το θέμα του χωρισμού και δεν το διάδωσε η ίδια. Όπως είπε: »Είχα κλείσει μία συνέντευξη με τη Μαρία Σταματέρη πολύ καιρό πριν μαθευτεί και λίγο πριν κάνουμε την εκπομπή βγαίνει στα μέσα ότι χωρίζω. Την επόμενη μέρα της μετακόμισης ήταν η μέρα του γυρίσματος. Θεώρησα σωστό ως επαγγελματίας όποιο πρόβλημα κι αν είχα, ότι θα έπρεπε να ήμουν συνεπής και δεν ακύρωσα την εκπομπή. Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα. Από τις πιο δύσκολες της ζωής μου.»

Αυτό το διάστημα η Έλλη αισθάνεται πολύ καλά με τον εαυτό της και ξαναχαμογελάει αβίαστα πλέον, όπως είπε. Ο γιος της είναι τα πάντα για εκείνη και τώρα που »η γλώσσα του πάει ροδάνι», είναι εύκολο να κάνουν και συζητήσεις. Τέλος, δήλωσε πόσο πολύ θα ήθελε να κάνει και δεύτερο παιδί και για την ίδια, αλλά και για τον Αλέξανδρο και υπογράμμισε πόσο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μας, είναι τα αδέρφια μας.

Διάβασε περισσότερα στη »Δημοκρατία» που κυκλοφορεί!

READ more