Ε. Κούρκουλου: Διάσημες παρουσίες στο fashion show για την πρώτη συλλογή ρούχων της!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτη fashion show της Εριεττάς Κούρκουλου για την συλλογή ρούχων της εταιρείας “Lov!nk”που δημιούργησε. Το TLIFE βρέθηκε χθες βράδυ στο Hub στο κέντρο της Αθήνας και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους επώνυμους που βρέθηκαν εκεί, αλλά και από το εντυπωσιακό show.

Τις τελευταίες μέρες είναι αλήθεια, πως η Εριέττα βρισκόταν σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την παρουσίαση της πρώτης συλλογής ρούχων που φέρουν την υπογραφή της και το αποτέλεσμα την αντάμειψε πλήρως. Έχοντας στο πλευρό τους την μητέρα της που την στηρίζει σε κάθε της βήμα, αλλά και τον αδελφό της Πάρη Κασιδόκωστα, η όμορφη Εριέττα έλαμπε χθες βράδυ από χαρά. Tην όλη διοργάνωση της λαμπερής βραδιάς είχε όλο το team της Panik Records!

Εξάλλου, η χθεσινή βραδιά κατάφερε να “παντρέψει” τη μόδα, με την αγάπη για τα τατουάζ, τη μουσική, αλλά και έναν πολύ “τρυφερό” φιλανθρωπικό σκοπό που έχει να κάνει με την αγάπη της Εριέττας για τα ζώα. Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που ένα μέρος από τα έσοδα θα δοθεί για την ενίσχυση του συλλόγου Save a Greek Stray.
Η glamorous εκδήλωση αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά κοσμικά events του μήνα, καθώς εκεί βρέθηκαν η Μαριάννα Λάτση, ο Ηλιάς Ψινάκης, ο Πάρις Κασιδόκωστας, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ελένη Φουρέιρα, η Θωμαή Απέργη, η Demy, η Δήμητρα Στογιάννη, η Χριστίνα Σάλτη και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Demy

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κώστας Μαρτάκης

Ελένη Φουρέιρα

Εριέττα Κούρκουλου

Demy, Γιώργος Αρσενάκος

Εριέττα Κούρκουλου, Μαριάννα Λάτση, Πάρης Κασιδόκωστας

Πάρης Κασιδόκωστας, Εριέττα Κούρκουλου

Η Εριέττα με την οικογένειά της

Από την επίδειξη δεν έλειπε και ο Ηλίας Ψινάκης

Γιώργος Αρσενάκος, Πάρης Κασιδόκωστας

Γιώργος Παπαδόπουλος

Θωμαή Απέργη

Άλεξ Κάβδας

Χριστίνα Σάλτη

Δήμητρα Στογιάννη

Το εντυπωσιακό fashion show…

Read More

And More