Ε. Λάσκαρη – Ν. Τσιώρης: Σήμερα ο γάμος τους στη Μύκονο!

…με λίγα λόγια παντρευόμαστε! Έτσι ξεκινάει το προσκλητήριο της Εύας Λάσκαρη και του Ντίνου Τσιώρη για τον γάμο τους στο νησί των Ανέμων… Το ζευγάρι θα ενωθεί σήμερα με τα ιερά δεσμά στην Ιερά Μητρόπολη Μυκόνου, στις 18:30.

Η νύφη θα φτάσει στην εκκλησία ξυπόλυτη με το αρχαιοελληνικό νυφικό της φόρεμα ενώ κουμπάρες θα είναι οι καλές της φίλες Μαρία και Γιάννα. Η Εύα έχει κάνει από πολύ νωρίς τις προετοιμασίες και την βοήθησε πολύ ο σύντροφός της που ζει και εργάζεται πολλά χρόναι στο κυκλαδίτικο νησί και κατά συνέπεια ξέρει τα πάντα σε αυτό!

/

Το μοντέλο βρίσκεται στο νησί από τις αρχές του καλοκαιριού και συνδυάσε τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου με διακοπές. Ήθελε να είναι ήρεμη και ξέγνοιαστη λίγο πριν την σημαντικότερη μέρα της ζωής της έτσι ώστε να το ζήσει ολοκληρωτικά. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην έχει και την πολύτιμη συμβολή της μαμάς της, Σουζάνας που βρέθηκε στο νησί αρκετές μέρες πιο πριν.

Οι διακοπές όμως τελειώσαν και τα μπάνια του ζευγαριού και οι βόλτες τους στα πλακόστρωτα σοκάκια θα τους βρουν παντρεμένους!

/

Οι καλεσμένοι θα είναι γύρω στα 150 με 170 άτομα ανάμεσα στους οποίους θα είναι στενοί συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς. Αμέσως μετά την τελετή θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

/

/

Στη συνέχεια θα στηθεί ξέφρενο πάρτι σε κλαμπ της μικρής Βενετίας, στο παλιό λιμάνι. Εκεί, θα είναι όλοι καλεσμένοι!

/

/

Stay tuned για φωτογραφίες των νεόνυμφων!

Read More

And More