Ε. Λιάσκα: Αποκαλύπτει στο “Μίλα” γιατί έγραψε το μήνυμα υπέρ της Χρυσής Αυγής!

Για το κείμενο που ανάρτησε στο Facebook υπέρ της Χρυσής Αυγής και όλες τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μίλησε η Ελένη Λιάσκα. Η “Γωγώ” από το “Καφέ της Χαράς” μίλησε στην Τατιάνα για το επίμαχο μήνυμα υπέρ της Χρυσής Αυγής ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι “Χρυσαυγίτισσα” και πώς όλα αυτά δεν τα έκανε για να προκαλέσει συζητήσεις γύρω από το όνομά της.
Η Ελένη Λιάσκα μίλησε για το περιστατικό του Ηλία Κασιδιάρη με την Λιάνα Κανέλη λέγοντας οτι δεν θα γίνει η δικηγόρος του πρώτου και ότι η κίνηση του δεν της άρεσε και φυσικά δεν ειναι υπέρ της επίθεσης και της άσκησης βίας με οποιονδήποτε τρόπο.
Η ίδια δεν θέλησε να δηλώσει πολλά για όλους όσους την έκριναν και μιλήσαν για φασιστικό παραλήρημα, ενώ υπογράμμισε πως δεν έχει πρόβλημα με τους ανθρώπους που είναι νόμιμα στη χώρα και βγάζουν το ψωμί τους, αλλά θα πρέπει να σταματήσει η εισροή λαθρομεταναστών στη Ελλάδα.
“Μικρή επειδή μιλούσα όταν καταλάβαινα οτι με εκμεταλλεύονται με φωνάζανε γλωσσού, αλλα τώρα με φωνάζουν “Χρυσαυγίτισσα” αλλα δεν θα μάθουν ποτέ τι ψήφισα”, είπε χαρακτηριστικά.


Ε. Λιάσκα: Η “Γωγώ” του Καφέ της Χαράς υποστηρίζει με πάθος τη Χρυσή Αυγή

Η απάντηση του “Καφέ της Χαράς” σε όσα είπε η Ελένη Λιάσκα για την Χρυσή Αυγή!

Ε. Λιάσκα: Η νεαρή ηθοποιός απαντά στο TLIFE για τα σχόλια της υπέρ Χρυσής Αυγής!

Δες το video του zappit:

Read More

And More