H Kim Kardashian ακύρωσε το Master Class στο Ντουμπάι μετά την ληστεία!

Ο Mario Dedivanovic είναι ο προσωπικός make up artist της Kim Kardashian. Και μαζί κατά καιρούς διοργανώνουν το Master Calss, σεμινάρια μακιγιάζ και όχι μόνο, στα οποία παρευρίσκεται και η Kim η οποία κάνει το μοντέλο (και όχι μόνο)! Το επόμενο Master Calss επρόκειτο να γίνει στο Ντουμπάι, ήταν ήδη sold out και μάλιστα, όπως σου είχαμε γράψει εδώ, θα έδιναν και την πρώτη παλέτα μακιγιάζ που δημιούργησε ποτέ ο Mario Dedivanovic.

Αλλά να που εν τω μεταξύ ήρθαν τα πάνω- κάτω, η Kim έπεσε-θύμα-αν-θέλουμε-το-πιστεύουμε ληστείας, το σοκ ήταν μεγάλο και αναγκάστηκε να αναβάλλει το Master Class. Την είδηση ανακοίνωσε μέσω του instagram του ο Mario Dedivanovic.


O ίδιος έγραψε: “Εκ μέρους μου και της Kim Kardashian West παρακαλώ δεχτείτε αυτή τη συγγνώμη. Δυστυχώς εξαιτίας των πρόσφατων γεγονότων θα πρέπει να αναβάλλουμε το προγραμματισμένο Master Class. Κατανοούμε απόλυτα την ενόχληση που σας έχει δημιουργήσει κάτι τέτοιο. Έχετε την επιλογή να πάρετε πίσω τα χρήματά σας ή να κρατήσετε το εισητήριό σας για το επόμενο Master Class. Η επόμενη ημερομηνία θα γίνει γνωστή μέσα στην εβδομάδα. Απoλογούμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας. Ελπίζω όλοι να καταλαβαίνετε τους λόγους που έπρεπε να πάρουμε αυτή την απόφαση!”.

Εν τω μεταξύ, αν θέλεις να παρακολουθήσεις μαθήματα μακιγιάζ από την Kim δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τα χρήματά σου για το πανάκριβο εισητήριο, αλλά μπορείς να κάνεις κλικ εδώ και να δεις την Kim να κάνει μακιγιάζ μόνη της μπροστά από τον καθρέφτη της!

Read More

And More