Ε. Μανωλίδου: “Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων!”

Για τη σχέση της με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τα παιδιά της, το μιούζικαλ που ετοιμάζει, αλλά και την τηλεόραση μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου στο People. Η γνωστή παρουσιάστρια και μουσικός δηλώνει ότι είναι καλύτερο μια γυναίκα να γίνει μητέρα μετά τα 30, αποκαλύπτει πως θα ήθελε ένα ακόμη παιδί και εξομολογείται πως είναι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων.
Θα έκανες κάποια αισθητική επέμβαση προκειμένου να διορθώσεις κάτι στην εμφάνισή σου;
Αυτή τη στιγμή όχι, αλλά είμαι πολύ υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, χωρίς υπερβολικές παρεμβάσεις και, αν κάτι αρχίζει να με ενοχλεί, θα προσπαθήσω να το διορθώσω.

Έγινες μητέρα στο πρώτο σου παιδί, όταν ήσουν μόλις 20 ετών, ενώ ζούσες μόνιμα στη Νέα Υόρκη, μακριά από τους δικούς σου. Ποιο είναι το δύσκολο κομμάτι τού να γίνεις μητέρα σε τόσο μικρή ηλικία;
Όλα είναι δύσκολα. Ξαφνικά αλλάζει όλη σου η κοσμοθεωρία. Όλα επικεντρώνονται γύρω από ένα μωρό. Πολλές ευθύνες, χρειάστηκε να αντιμετωπίσω καταστάσεις που δεν ήξερα πώς να χειριστώ, έκανα λάθη, σίγουρα δεν είναι κάτι που το συστήνω. Θεωρώ πως μια γυναίκα πρέπει να γίνεται μαμά μετά τα 30.
Η κόρη σου είναι στην εφηβεία. Όλα τα κορίτσια σε αυτή τη φάση θέλουν να ξεκινήσουν να βγαίνουν, να φλερτάρουν. Είσαι αυστηρή μαζί της; Την εμπιστεύεσαι;
Είμαι πολύ αυστηρή και με τα τρία παιδιά για διαφορετικούς λόγους. Δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου και αυτό με τρομάζει περισσότερο από όλα. Προσπαθώ να είμαι συνεχώς δίπλα τους, ανεξαρτήτως συναυλιών και υποχρεώσεων, για να τους καθοδηγώ σε κάθε τους βήμα. Όλα είναι μέσα στη ζωή, αλλά πρέπει να γίνονται με μέτρο.

Θα ήθελες το 2014 να σου φέρει ένα ακόμα παιδί; Στο πρόσφατο παρελθόν, είχες εκφράσει αυτή την επιθυμία.
Θα θέλαμε και οι δύο, αλλά με τα προγράμματά μας δεν το βλέπω και πολύ εύκολο. Αν έρθει, θα το καλοδεχτούμε. Αν όχι, πάλι είμαστε ευτυχισμένοι και ευγνώμονες για την οικογένειά μας.
Το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι υπουργός Υγείας είναι λόγος για να απέχεις από την τηλεόραση;
Δεν απέχω από την τηλεόραση. H τηλεόραση δεν ήταν ποτέ η βασική μου ιδιότητα, η δουλειά μου, το όνειρό μου. Είμαι ευγνώμων που ήρθε στη ζωή μου, μου έδωσε πολλά, αλλά από την αρχή είχα πολύ ξεκάθαρη εικόνα ότι θα διαρκούσε για λίγο. Δεν είχα ούτε έναν ενδοιασμό για την επιστροφή μου στη μουσική, ακόμα και από το ξεκίνημά μου. Η τηλεόραση αποτέλεσε το δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό που τώρα προσκαλώ στις συναυλίες μου. Και είναι και ο λόγος που, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της εποχής, επιμένω να περιοδεύω με σαράντα ανθρώπους στην περιφέρεια, έτσι ώστε να ανταποδώσω την αγάπη που πήρα από τον κόσμο σε αυτά τα τρία χρόνια της τηλεοπτικής μου παρουσίας.
Πώς σου φαίνεται ο Πέτρος Κωστόπουλος στον πρωινό του “ρόλο”; Θεωρείς πως ήταν καλύτερος στο νυχτερινό talk show;
Ναι, η αλήθεια είναι ότι θα τον προτιμούσα το βράδυ. Κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια, αλλά, πίστεψέ με, είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος να κρίνω, γιατί δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τα προγράμματα. Όλος μου ο χρόνος είναι αφιερωμένος στη μουσική και την οικογένειά μου.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More