Ε. Μανωλίδου: “Έχω αντοχές για τέταρτο παιδί!”

Μια απολαυστική συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε η Ευγενία Μανωλίδου στο περιοδικό “Life&style”, όπου μιλά για τον πρώην άντρα της, τον Άδωνη γεωργιάδη και το ενδεχόμενο να κάνει τέταρτο παιδί.

Έχω αντοχές για τέταρτο και πέμπτο παιδί, αλλά δεν παίζουν τόσο σημαντικό οι δικές μου αντοχές όσο της υπόλοιπης οικογένειας”, λέει η Ευγενία Μανωλίδου και προσθέτει πως μπορεί να μείνει έγκυος ξανά αλλά όχι ακόμα!
Για πρώτη φορά, η μαέστρος – κριτής – παρουσιάστρια μίλησε για τον πρώην άνδρα της και την σχέση της με τον Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έτερο ριάλιτι μαγειρικής, το “Top Chef”.

Ο Άδωνις δεν με έχει αναγκάσει ποτέ να πονέσω ή να κλάψω. Αν με εγκαταλείψει, μπορεί να πλαντάξω! Δεν πιστεύω όμως ότι θα γίνει”, εξομολογείται η Ευγενία, χαρακτηρίζοντας τον σύζυγό της ως τον μεγάλο της έρωτα, που την έμαθε να είναι δυνατή, να ακούει το ένστικτό της και να εμπιστεύεται τον άνθρωπό της.
Στην ερώτηση, αν υπάρχει διαφορά μεταξύ του πρώην και του νυν συζύγου της, η ίδια απαντά ως εξής: “Είχαμε διαφορετική σχέση με τον πρώην σύζυγό μου. Η σχέση μας ήταν περισσότερο πνευματική και εσωτερική. Με τον Άδωνη είμαι πολύ πιο κοντά”.

Ακόμη, η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχεται πως ζηλεύει τον καλό της αλλά δεν το δείχνει, ενώ τονίζει πως αν είχε αποδείξεις ότι την απατά θα τον χώριζε. Ενώ, προσθέτει ότι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της ήταν η γέννησή του γιού της, Περσέα. Όσο για την πιο δύσκολη στιγμή, δεν είναι άλλη από την περίοδο του διαζυγίου της.
Για το αντίπαλο δέος του “Master Chef”, το παιχνίδι μαγειρικής του Ant1, η ίδια παραδέχεται ότι το μόνο κοινό που έχει το “Top Chef” με το ριάλιτι μαγειρικής που παρουσιάζει η ίδια, είναι ότι έχουν το ίδιο αντικέιμενο, τη μαγειρική.

Τέλος, αναφορικά με τις αρνητικές κριτικές λέει το εξής: “Πλέον, σταμάτησα να βλέπω οτιδήποτε αρνητικό δημοσιεύεται για εμένα και δεν ενοχλούμαι. Ξέρω ότι είναι μέρος της δουλειάς. Αν ήμουν δύστροπη, κακή και όλα αυτά που μου καταλογίζουν κατά καιρούς, δεν θα επιβίωνα ούτε ένα χρόνο”.

Read More

And More