Ε. Μανωλίδου: Μάγεψε το Ναύπλιο με το “Musical αγάπη μου”, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της!

Την καλοκαιρινή περιοδεία της με το “Musical αγάπη μου” έχει ξεκινήσει η Ευγενία Μανωλίδου προσφέροντας μαγικές βραδιές στο κοινό μέσα από παλιά και νεότερα αγαπημένα τραγούδια και μουσική.
Το Σάββατο η γνωστή παρουσιάστρια και μαέστρος βρέθηκε στο Ναύπλιο και αποθεώθηκε από το κοινό στη συναυλία στο φάρο του λιμανιού. Εκεί μάλιστα την περίμενε και μια ξεχωριστή έκπληξη, καθώς βρέθηκε στο πλευρό της ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του βρέθηκε κοντά της για να την χειροκροτήσει.

/

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι Αργολικές Ειδήσεις, από το studio B & G, φαίνεται η μεγάλη προσέλευση του κοινού, αλλά και η μαγική εικόνα από τη συναυλία με φόντο το Μπούρτζι.

/

Στο “Musical αγάπη μου”, τέσσερις δημοφιλείς ερμηνευτές, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Σία Κοσκινά, ο Γιάννης Φίλιας και η Ευδοκία Μωυσίδου, υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση της Ευγενίας Μανωλίδου, με τη συνοδεία 25 μελούς ορχήστρας, τους Symphomaniacs και με φόντο το μεσαιωνικό κάστρο Μπούρτζι απέδωσαν αγαπημένα τραγούδια από πασίγνωστα musicals όπως τα “Grease”, “West Side Story”, “Cats”, “Phantom of the Opera”, αλλά και “Το πετεινάρι”, “Είσαι παιδί μου πειρασμός”, “Σου το ’πα μια” και πολλές ακόμα χιλιοτραγουδισμένες μελωδίες που παρέσυραν τον κόσμο σε ένα ξεχωριστό μουσικό δίωρο όπου μουσική, θέατρο και χορός έγιναν ένα.

/

Η συναυλία θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα (16/7), τους Δελφούς (19/7), τη Σπάρτη (24/7) και τη Σύρο (2&3/8). Τις ενορχηστρώσεις έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Παγιάτης.

/

Read More

And More