Ε. Μανωλίδου: Πού βρέθηκε χθες το βράδυ; Φωτογραφίες

Σε γνώριμα μέρη βρέθηκε χθες βράδυ η Ευγενία Mανωλίδου, Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στο studio Κάππα και τα παρασκήνια του “Your Face Sounds Familiar”.
Λίγο πριν αρχίσει το χθεσινό live η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε με τους συνεργάτες της Παναγιώτη Πετράκη και Σία Κοσκινά πίσω από τις κάμερες του διάσημου show, λίγο πριν πάρει τη θέση της στο κοινό.
Κάνοντας έτσι, ένα διάλειμμα από τις πρόβες για τη μεγάλη συναυλία της που έρχεται στο θέατρο Badminton, η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε στο sho μεταμφιέσεων.

/

Το “ΜUSICAL, Αγάπη μου!” θα παρουσιαστεί στις 13 Ιουνίου, όπου 4 ερμηνευτές, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Σία Κοσκινά, ο Γιάννης Φίλιας και η Ευδοκία Μωυσίδου, υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση της Ευγενίας και με τη συνοδεία 25 μελούς ορχήστρας (Symphomaniacs), υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με ένα μοναδικό αφιέρωμα στο πιο αγαπημένο καλλιτεχνικό είδος μικρών και μεγάλων…το Musical!
Αγαπημένα τραγούδια από πασίγνωστα musicals όπως τα “Grease”, “West Side Story”, “Cats”, “Phantom of the Opera”, αλλά και “Το κοροϊδάκι της δεσποινίδας”, “Γοργόνες και Μάγκες”, “Φτωχαδάκια και Λεφτάδες” και πολλές ακόμα χιλιοτραγουδισμένες μελωδίες θα μας παρασύρουν σε ένα ξεχωριστό μουσικό δίωρο όπου μουσική, θέατρο και χορός γίνονται ένα.

/

Μετά το Badminton, η συναυλία θα ταξιδέψει στο Ναύπλιο (12/7), τα Ιωάννινα (16/7), τους Δελφούς (19/7), τη Σπάρτη (24/7) και τη Σύρο (2&3/8).
Μέρος των εσόδων της συναυλίας στο Badminton θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Όλα τα έσοδα της συναυλίας των Ιωαννίνων, θα δοθούν στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς ΕΛΕΠΑΠ και Αντικαρκινική Εταιρεία.

Read More

And More