Ε. Μανωλίδου: Σέξυ εμφάνιση με μαγιό στην παραλία!

Μετά από ένα κουραστικό χειμώνα, η Ευγενία Μανωλίδου μπορεί πια να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα και να κάνει τις διακοπές της με τον αγαπημένο της στα ελληνικά νησιά. Οι υποχρεώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, βέβαια, στη Βουλή δεν έχουν ολοκληρωθεί για το καλοκαίρι, οι δυο τους όμως φαίνεται πως βρήκαν λίγο χρόνο και έκαναν ολιγοήμερες διακοπές στη Λευκάδα.

Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστικε στην παραλία μαζί με τα παιδιά της Αλέξανδρο, Θεοδώρα και Περσέα. Η Ευγενία ήταν φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη. Φορούσε ένα μπλε μπικίνι που αναδείκνυε τις καμπύλες της και ήταν πιο σέξυ από ποτέ.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο νησί με τα παιδιά του, με αφορμή τη βάφτιση της μικρής Σμαράγδας, της οποίας νονός έγινε ο γνωστός βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “ΟΚ!” αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Άδωνης έγινε για πρώτη φορά νονός και η βάφτιση της δεκατεσσάρων μηνών κόρης του φίλου του Θεμιστοκλή Καββαδά καθηγητή αθλητικών επιστημών και της γυναίκας του Αγγελικής Ραφτάκη, έγινε την Κυριακή στις 17 Ιουλίου στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στη Λευκάδα.

Δες φωτογραφίες:

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More