Ε. Μανωλίδου: Το TLIFE την συνάντησε στο καμαρίνι της, λίγο πριν τη συναυλία στο Badminton!

Μια μαγική βραδιά με πολύ μουσική και ξεχωριστές μελωδίες παρουσίασε χθες στο κατάμεστο θέατρο Badminton η Ευγενία Μανωλίδου. Το “ΜUSICAL, Αγάπη μου!” κατέκτησε μικρούς και μεγάλους και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Το TLIFE βρέθηκε στη ξεχωριστή βραδιά και λίγο πριν την έναρξη “τρύπωσε” στις πρόβες της Ευγενίας με τον Παναγιώτη Πετράκη και την Σία Κοσκινά, αλλά και στο καμαρίνι της. Χαλαρή και ευδιάθετη η Ευγενία, αφού έκανε την τελευταία πρόβα και έλεγξε όλες τις λεπτομέρειες της βραδιάς, ετοιμάστηκε για το λαμπερό event.

Με total black εμφάνιση και ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα, η γνωστή συνθέτης και παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις και κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού. Την εμφάνισή της συμπλήρωσαν χρυσά κοσμήματα και ένα σικ αριστοκρατικό χτένισμα που επέλεξε για τη συναυλία.

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρέθηκε ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με τα παιδιά τους, αλλά και καλοί της φίλοι όπως η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Χάρης Σιανίδης, η Χριστίνα Παππά, η Κατερίνα Στανίση, η Τένια Μακρή και πολλοί άλλοι.

Στο “ΜUSICAL, Αγάπη μου!” οι 4 ερμηνευτές, Παναγιώτης Πετράκης, Σία Κοσκινά, Γιάννης Φίλιας και Ευδοκία Μωυσίδου, τραγούδησαν υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση της Ευγενίας και με τη συνοδεία 25 μελούς ορχήστρας (Symphomaniacs).

Αγαπημένα τραγούδια από πασίγνωστα musicals όπως τα “Grease”, “West Side Story”, “Cats”, “Phantom of the Opera”, αλλά και “Το κοροϊδάκι της δεσποινίδας”, “Γοργόνες και Μάγκες”, “Φτωχαδάκια και Λεφτάδες” και πολλές ακόμα χιλιοτραγουδισμένες μελωδίες κατάφεραν να παρασύρουν το κοινό σε ένα ξεχωριστό μουσικό δίωρο όπου μουσική, θέατρο και χορός γίνονται ένα.

Μετά το Badminton, η συναυλία θα ταξιδέψει στο Ναύπλιο (12/7), τα Ιωάννινα (16/7), τους Δελφούς (19/7), τη Σπάρτη (24/7) και τη Σύρο (2&3/8).
Μέρος των εσόδων της συναυλίας στο Badminton θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Όλα τα έσοδα της συναυλίας των Ιωαννίνων, θα δοθούν στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς ΕΛΕΠΑΠ και Αντικαρκινική Εταιρεία.
Δες φωτογραφίες:

Στο καμαρίνι της Ευγενίας…

Οι τελευταίες πρόβες…

Read More

And More