Ε. Μελέτη: ”Ας πέσουν οι μάσκες, να δούμε ποιον θα αντέξει η σκηνή”!

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ”ΘΕΜΑ”, μίλησε αρχικά για τους Καραμεροχαριτάτους. Αναρωτήθηκε σε σχετική ερώτηση: ”Αντιδρούν σε τι; Στο ότι νιώθουν πως βρίσκονται στη δίνη του κυκλώνα;” και τόνισε πως η ίδια άρχισε να αντιδρά την τρίτη χρονιά που βρισκόταν στον ΑΝΤ1, αλλά και πάλι δεν είχε τη δυνατότητα και την ελευθερία να το κάνει δημόσια, γι΄αυτό και το έκανε σε φίλους, γνωστούς της και στον εαυτό της, κάτι που τελικά την αρρώστησε.

Μάλιστα, ανέφερε πως αν το έκανε δημόσια, σίγουρα θα έπαιρνε θέση γιατί θεωρεί υποκριτικό και συμπλεγματικό, οι ίδιοι που επαινούν μια νίκη με εγώμια, να στήνουν με την ίδια ευκολία ανθρώπους στον τοίχο με την πρώτη στραβή. Την Ελεονώρα την έχει κουράσει πολύ ”το καρναβάλι του δηθενισμού και της υποκρισίας στο χώρο”, γι’ αυτό και είπε: ”Ας πέσουν οι μάσκες, να δούμε ποιον θα αντέξει η σκηνή” και συνέχισε λέγοντας πως συμφωνεί με την κριτική, αλλά με εκείνη που έχει να περάσει μηνύματα σε εκείνον που την διαβάζει.

Επιπλέον, δήλωσε ότι, περισσότερο από ποτέ, είναι υπέρ της ουσιαστικής και απόλυτης δέσμευσης απέναντι σε ένα σύντροφο, αλλά προτιμά να μείνει με το ίδιο ταίρι για μια ζωή χωρίς χαρτιά, παρά να μπει στο κλαμπ των χωρισμένων γυναικών.

Όσον αφορά στην εκπομπή της, ανέφερε ότι δεν την νιώθει σαν δουλειά της, αλλά είναι κομμάτι της ζωής της. ”Είναι τόσο χαλαρή όσο δείχνει, χωρίς φούμαρα, πανικούς, κανόνες και ρόλους. Αντί για χαρτιά με πληροφορίες, σημειώσεις και αστερίκους, εμείς έχουμε μπροστά μας μια κούπα ζεστό καφέ και κάνουμε κουβέντα”, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η ίδια είπε, πως δεν κοιτάει ποτέ τα νούμερα τηλεθέασης και θα έπαιρνε μέρος σε talent show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αν είχε τον απαραίτητο χρόνο εκείνη τη δεδομένη στιγμή.

Read More

And More