Ε. Μελέτη: “Είμαι μόνη μου κατ’ επιλογή και πολύ συνειδητά!”

Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε δυναμικά μετά τις διακοπές του Πάσχα και έκανε πρεμιέρα στη μεσημεριανή ζώνη, αντιμετωπίζοντας την Ελένη Μενεγάκη στη μάχη της τηλεθέασης. Η παρουσιάστρια του STAR μίλησε για την “Μεσημεριανή Μελέτη”, τα νούμερα της τηλεθέασης και την προσωπική της ζωή, στην οποία δηλώνει πως είναι μόνη.
Μιλώντας στο “Hello!” για την αναμέτρηση με την Ελένη αποκάλυψε: “Δεν είμαι σε ψυχολογική φάση να παίξω το παιχνίδι των media που κλήθηκα να αντιμετωπίσω πριν από επτά χρόνια, όταν ξεκίνησα την καριέρα μου στον “Πρωινό καφέ”. Το ξέρω πως είναι ωραία για τα media η κόντρα ανάμεσα σε δυο ξανθιές. Τους το χαλάω, όμως, πρώτον γιατί είμαι κοκκινομάλλα και γιατί δεν μπορεί να αποδειχτεί αυτή η κόντρα”.
Για το αν φοβάται για τα νούμερα της τηλεθέασης δήλωσε: “Ξέρουμε που πάμε να “πέσουμε” αυτή τη στιγμή. Παίρνουμε μια πληγωμένη ζώνη που έχει χάσει τη ροή της εδώ και καιρό και μπαίνουμε σε μια φάση της σεζόν που ουσιαστικά η αναμέτρηση έχει τελειώσει… Δεν θα πέσουμε με τα μούτρα στον ανταγωνισμό”.
Όσον αφορά το θέμα του φόβου, η Ελεονώρα αποκάλυψε: “Δεν θέλω να ζω με φόβους και ανασφάλειες. Θέλω να ζω με τη σιγουριά και την πίστη ότι μπορώ να αντεπεξέλθω στις προκλήσεις της ζωής. Συνειδητοποίησα ότι μένω πίσω όταν φοβάμαι. Και στα συναισθηματικά μου και στα επαγγελματικά μου”.
Έχει μετανιώσει για πράγματα που έκανε τα τελευταία δυο χρόνια;
“Έχω μετανιώσει για κάποιες συμπεριφορές μου σε προσωπικά θέματα, για το πώς έχω φερθεί σε ανθρώπους. Αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω αλλιώς. Ναι μεν έχω μετανιώσει, αλλά δεν μαστιγώνω τον εαυτό μου. Την περίοδο του μαστιγώματος την πέρασα”, δήλωσε.
Τέλος, στην ερώτηση αν είναι μόνη απάντησε: “Γνωριμίες σίγουρα κάνω, γιατί έχω έντονη κοινωνική ζωή. Αλλά με την έννοια που το λέτε εσείς, όχι! Είμαι μόνη μου κατ’ επιλογή και πολύ συνειδητά. Περνάω μια όμορφη περίοδο αυτή τη στιγμή, με καθαρά εσωτερικά συναισθήματα, ιδιαίτερα χαρούμενη και δημιουργική. Απολαμβάνω το να ζω μόνη μου για πρώτη φορά”.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More