Ε. Μελέτη: Έπεσα σε παγίδες, είδα πώς λειτουργεί το σύστημα!

Η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξη της στο ΤV Έθνος και τον Λευτέρη Μπιντέλα μίλησε για την “Πρωινή Μελέτη” που συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά και κάνει πρεμιέρα αύριο με την ίδια ομάδα!

“Δεν θα έχουμε γενικές αλλαγές γιατί το σκεφτήκαμε με τους ιθύνοντες του καναλιού και καταλήξαμε στο ότι πραγματικά δεν θέλουμε να αλλάξει κάτι. Τουλάχιστον, όσο αφορά τη σύνθεση της ομάδας γιατί πραγματικά έχουμε πετύχει μιά συνταγή, οπότε τα πρόσωπα παραμένουν ως έχει. Θα έχουμε μια τονωτική ένεση, τον Γιώργο Σόμπολο για πιο εξειδικευμένο ρεπορτάζ, δικαστικό – αστυνομικό…”, λέει η Ελεονώρα.

Όσο για το φετινό στόχο της εκπομπής: “Να κρατήσουμε συντροφιά για τέταρτο χρονο στους τηλεθεατές. Βέβαια, πάντα αναζητάμε και αποζητάμε όσοι δουλεύουμε στην τηλεόραση – πόσω μάλλον τώρα που τα πράγματα στην τηλεόραση είναι δύσκολα- και την ανταμοιβη από τον κόσμο που, δυστυχώς ή ευτυχώς, στον χώρο μας μεταφράζεται με νούμερα τηλεθέασης. Όχι ότι σημαίνει πλέον κάτι αυτό…” . Και συμπληρώνει αναφορικά με τα νούμερα: “Δόξα το Θεώ, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μ’ αυτά, γιατί έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στον αέρα. Αλλά πλέον νομίζω ότι αλλάζουν τα πράγματα. Φέτος, εκπομπές με πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης κόπηκαν και αναμένεται να κοπούν και άλλες…”

Για τη διαχείρηση της εικόνας της: “Δεν συμφωνώ με τον όρο διαχειρίζομαι… Όταν είσαι καινούριος είναι λογικό να κάνεις λάθη και να πετάς πατάτες και να πέφτεις σε παγίδες. Είδα πως λειτουργεί το σύστημα, πώς μπορείς να πέσεις σε παγίδες, πώς μπορείς να κάνεις ένα επικοινωνιακό λάθος και τι επιπτώσεις έχει κι έμαθα τα κατατόπια…”

Η Ελεονώρα Μελέτη δίνει την απάντηση της και για όσους τους κατηγορούν ότι ασχολούνται με “ανάλαφρα” θέματα: “Εμείς αποτελούμε την άλλη όψη του νομίσματος. Αποδεχόμαστε ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη πραγματικότητα, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε μ’ αυτή την πραγματικότητα και να φροντίζουμε και τις άλλες διαστάσεις της ζωής μας. Που είναι και το γέλιο. Το γέλιο χωράει παντού. Και το εύπεπτο χωράει παντού. Δεν σημαίνει ότι γυρίζουμε την πλάτη μας στα προβλήματα της κοινωνίας, ούτε ότι ο κόσμος χάνεται και η γριά… χτενίζεται.”

Τέλος, αποκαλύπτει ότι υπήρχε μια πιθανότητα να φύγει από το πρωινό. “Δεν έγινε όμως ποτέ. Δεν ήθελα να αφήσω την πρωινή ζώνη. Πέρυσι μου προτάθηκε, το συζητήσαμε, αλλά φέτος ήμασταν κάθετοι ότι θα μείνουμε το πρωί”

Read More

And More