Ε. Μελέτη: Επισκέφθηκε τον Κώστα Καραφώτη στο νοσοκομείο!

Τον καλό της φίλο Κώστα Καραφώτη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Metropolitan με λοίμωξη του αναπνευστικού επισκέφθηκε χθες η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια ανησύχησε για την υγεία του τραγουδιστή και βρέθηκε στο πλευρό του.

Ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story εισήχθη στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Παρασκευής με υψηλό πυρετό. Αμέσως βρέθηκαν κοντά του οι κοντινοί του άνθρωποι, η οικογένειά του και οι φίλοι του. Ανάμεσά τους ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη που εμφανίστηκε στο νοσοκομείο χθες το μεσημέρι.
Κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο μίλησε στην κάμερα του STAR: “Είναι αγαπημένος φίλος και ήρθα να τον δω, τίποτα περισσότερο. Είναι καλύτερα τώρα” δήλωσε η 32χρονη παρουσιάστρια της Πρωινής Μελέτης, άκρως ανανεωμένη μετά και τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις το τελευταίο διάστημα.

Τέλος, όσον αφορά τη φιλία τους και τις φωτογραφίες που τους ήθελαν να κάνουν μαζί τις βουτιές τους στη θάλασσα, η Ελεονώρα δήλωσε: “Τα λέμε ωραία με τον Κώστα. Μπορεί να μη συναντιόμαστε συχνά, αλλά όταν συναντιόμαστε κάνουμε συζητήσεις για ώρες ατελείωτες”.

Read More

And More