Ε. Μελέτη: ”Όπως προστάτευσα τη σχέση μου θα προστατεύσω και τον χωρισμό.”

Μετά τη “βόμβα” για το χωρισμό της με τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση. Ύστερα από τρία χρόνια ενός μεγάλου έρωτα η Ελεονώρα και ο Γιάννης, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Το τέλος αυτό ήταν διακριτικό και χαμηλών τόνων, έτσι ακριβώς όπως ήταν και η σχέση τους.

Η ίδια ανέφερε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο και είχε στενοχωρηθεί πολύ. Αρκετές φορές έφευγε από την εκπομπή χωρίς να μιλά σε κανέναν εκτός από τον συνεργάτη και φίλο της Θέμη Μάλλη και προτιμούσε να κλείνεται στον εαυτό της.

Η ίδια είπε σήμερα, όταν την ”τσάκωσαν” έξω από το πλατό της εκπομπής της: ”Δεν έχω να πω κάτι άλλο, αφού τα είπαμε. Τα ‘χω γράψει, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καμία δήλωση. Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Είναι η στρατηγική μας κι η απόφασή μας. Δεν θα πω τίποτα. Είμαι καλά.”

Σε σχετική ερώτηση για το αν είναι ακόμα φίλοι, με τον Γιάννη είπε: ”Δεν θα αλλάξει… Δεν θα πω τίποτα.” Και συνέχισε: ”Ό,τι ήθελα να εκφράσω το εξέφρασα. Από εκεί κι έπειτα μπορεί να ερμηνεύσει όποιος θέλει ό,τι θέλει. Μην περιμένεις να απαμτήσω σε κάτι, γιατί θα προστατέψω ό,τι συμβαίνει γενικά στη ζωή μου. Όπως προστάτευσα τη σχέση μου θα προστατεύσω και τον χωρισμό.”

Δες το βίντεο:

Read More

And More