Ε. Μελέτη στην Τατιάνα: ”Ο Γιάννης με ψηφίζει στο Dancing!”

H λαμπερή Ελεονώρα Μελέτη, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα για όλους και για όλα κι απάντησε σε καυτές ερωτήσεις τριών αντρών.

Η ίδια μαζί με την Τατιάνα, αναφέρθηκαν στην τελευταία φορά που η Ελεονώρα είχε βρεθεί στο πλατώ της εκπομπής, μέσα στα Χριστούγεννα… και όπως είπε η πρώτη ”έχουν αλλάξει πολλά από τότε”. Λίγες εβδομάδες όμως, μετά όλα άλλαξαν…

”Η απόφαση είχε παρθεί ουσιαστικά…” είπε η Ελεονώρα αναφερόμενη στον χωρισμό της και συνέχισε: ”Απλά δεν το είχαμε βγάλει προς τα έξω. Τ’ ότι δεν παντρεύτηκα τώρα, δεν σημαίνει ότι δεν θα παντρευτώ κάποια στιγμή, οπότε, ούτως ή άλλως, το ρεπορτάζ ήταν χρήσιμο. (γέλια) Και τώρα να μου φέρεις τα νυφικά, πάλι θα τα βάλω. Αφού με ξέρεις, είμαι τρελή.”

Για τον χωρισμό…
”Ήταν κάτι που είχε συμβεί αρκετούς μήνες πριν και δεν είναι ότι έπρεπε να το πω, γιατί δεν έκανα κάποια ανακοίνωση… Μέσα σ’ ένα κείμενο όπου έγραφα κάτι σχετικό, μου βγήκε εντελώς αυθόρμητα να φέρω ένα παράδειγμα από τη δική μου προσωπική ζωή – είναι κάτι που κάνω συχνά, ν’ αναφέρω δικά μου βιώματα και καταστάσεις. Νόμιζα ότι ταίριαζε και το είπα. Δεν έγινε όμως, την περίοδο που ανακοινώθηκε.”

Η σχέση που μπορεί να κρατήσει κάποιος με τον άλλο, ύστερα από έναν χωρισμό…
”Εγώ άψογες. Όταν χώρισα για πρώτη φορά στη ζωή μου, ύστερα από έναν πολύ μεγάλο έρωτα, καταστράφηκα, σταμάτησα να ζω. Είπα λοιπόν, ”δεν γίνεται να ζω έτσι” ή δεν θα ξαναερωτευτώ ποτέ στη ζωή μου ή θα πρέπει ν’ αρχίσω να δουλεύω τα πράγματα λίγο καλύτερα και να τα επεξεργάζομαι. Κι ακολούθησα το δεύτερο, γιατί μου αρέσει να είμαι ερωτευμένη, μ’ αρέσει να ζω έντονα και με πάθος και δεν θέλω να λείπει αυτό το κομμάτι από τη ζωή μου. …Πρέπει να έχεις άμυνες, για να μπορείς να στηρίζεσαι στα πόδια σου… Όσες φορές έχω τελειώσει μια μακροχρόνια σχέση με σημασία στη ζωή μου, ήμουν από τις πολύ τυχερές γυναίκες που τρίτα πρόσωπα δεν αναμείχθηκαν ποτέ. Πάντα δίνω χρόνο, δεν κρατάω κακίες και συνεχίζω τη ζωή μου, όπως τη συνεχίζει σαφώς και ο άλλος.

Το μόνο πράγμα που μπορεί να με βγάλειεκτός εαυτού και να φερθώ άσχημα, είναι το ψέμα, το οποίο μπορεί να ειπωθεί, ν’ αναπαραχθεί και να δω ότι ο άλλος με δουλεύει κατάμουτρα. Αυτό μπορεί να με κάνει έξαλλη, αλλά ευτυχώς, δεν έχω τέτοιες περιπτώσεις να θυμάμαι. …Έχω την τύχη, τις 3, πολύ μακροχρόνιες σχέσεις που έχω κάνει, να διατηρώ άψογες επαφές, άψογες σχέσεις, μιλάω στο τηλέφωνο, μαθαίνω νέα, βγαίνω για φαγητό, για ποτό και είμαι πάρα πολύ χαλαρή και περίφανη γι’ αυτό. Κι είναι κάτι που το ξέρουν οι σύντροφοι που έχω… Η τελευταία μου σχέση ήξερε για την προηγούμενη και ήξερε ότι υπάρχει αυτή η επαφή. Δεν κρύβομαι. Θα βγω να πιω ένα ποτό και να τα πω μαζί του, δεν θα πάω να τα φτιάξουμε… Τα πράγματα στις σχέσεις μου, είναι ξεκάθαρα από την αρχή. Όταν μας γνωρίζει ένας άνθρωπος δεν είμαστε μηδανικά, έχουμε ένα παρελθόν.”

Όσο για την σχέση της με τον πρώην της, Γιάννη
”Με ψηφίζει στο Dancing! (γέλια) Κάθε Κυριακή μου στέλνει μήνυμα για καλή επιτυχία, μου κάνει το σχόλιό του μετά και μου επιβεβαιώνει ότι ”ρίχνει” την ψήφο του. Ακόμα κι αυτή την Κυριακή, που ήταν Πάσχα και δεν με είδε, ψήφιζε από εκεί που έπινε το ποτό του. Αν κάνω κάποια νέα σχέση και δεν έχει πρόβλημα κι εκείνος, βεβαίως και θα βγαίνω μαζί του για ποτό… Έχει σημασία πόσο ειλικρινά και θετικά, δίνεις στον άλλο να καταλάβει τι ρόλο παίζει στη ζωή σου ένας άνθρωπος… Αν έχω ένα μισάνοιχτο κεφάλαιο – ερωτικό – μέσα μου, στη ζωή μου και το παρουσιάζω ως κλειστό, είμαι πρόστυχη, θα παίζω άσχημο παιχνίδι κι εκεί θα έχει δίκιο ο άλλος να μην μ’ εμπιστευτεί.”

Δες το βίντεο:

Read More

And More