Ε. Μελέτη: Το ταξίδι στη Λάρισα και το γράμμα της στον Άγιο Βασίλη!

Τα Χριστούγεννα είναι αναμφισβήτητα η αγαπημένη γιορτή των παιδιών, μικρών και μεγάλων. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένα από αυτά και δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί σε γιορτινές εκδηλώσεις. Ειδικά όταν πρόκειται να φέρουν χαρά στους μικρούς της φίλους!
/
Η παρουσιάστρια της “Μεσημεριανής Μελέτης” βρέθηκε το Σάββατο στην Λάρισα και συγκεκριμένα στο χωριό του Άγιου Βασίλη.

/

Εκεί, είχε την ευκαιρία να συναντήσει δεκάδες μικρά παιδάκια και να τους διαβάσει ένα από τα πολύ αγαπημένα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά, την “Φρικαντέλα”. Η Ελεονώρα ενθουσίασε τους μικρούς με τον τρόπο που άλλαζε τη φωνή της για κάθε διαφορετικό ήρωα του βιβλίου.

/

/

/

Στη συνέχεια περιηγήθηκε στο χωριό, δοκίμασε λιχουδιές, αγόρασε ζαχαρωτά, υπέγραψε αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε και συνομίλησε με όλους όσους βρέθηκαν κοντά της. Φυσικά, δεν παρέλειψε να γράψει κι εκείνη το δικό της γράμμα στον Άγιο Βασίλη όπως κάνουν όλοι οι επισκέπτες.

/

/

Η Ελεονώρα ήταν συνεχώς χαμογελαστή και είχε τόσο καλή διάθεση που παρέμεινε στο χώρο και όταν ήρθε η Τένια Μακρή για να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο. Την περασμένη εβδομάδα στο “χριστουγεννιάτικο χωρίο” συναντήσαμε και την Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα. (δες εδώ τι έγινε στην επίσκεψή τους)

/

/

/

Read More

And More