Ε. Μενεγάκη: Ανακαινίζει το σπίτι της στη Χαλκιδική!

Ε. Μενεγάκη: Ανακαινίζει το σπίτι της στη Χαλκιδική! | tlife.gr

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε η λαμπερή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας πόσο χαρούμενη είναι από τη θερμή υποδοχή που έκαναν σε εκείνη και την εκπομπή της.

Ο καιρός άνοιξε και η Ελένη Μενεγάκη, πήρε το επιτελείο της και ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί έδωσε και συνέντευξη στην εφημερίδα «Μακεδονία», όπου μίλησε για τους Θεσσαλονικείς, τα ωραία φαγητά και το σπίτι της στη Χαλκιδική.

Η όμορφη Ελένη είπε πόσο πολύ της αρέσει η πόλη της Θεσσαλονίκης και είναι χαρούμενη που κατάφερε φέτος να πάει εκεί με την εκπομπή. «Έχει περάσει πολύς καιρός, έξι ή επτά χρόνια, από τότε που ήρθαμε για να βγάλουμε τηλεοπτικό πρόγραμμα από τη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι πριν από τρία χρόνια επρόκειτο να έρθουμε, ωστόσο ο καιρός χάλασε και αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε τις εμφανίσεις μας. Φέτος είπαμε ότι θα ανεβούμε έστω και για δύο μέρες”, αναφέρει η γνωστή παρουσιάστρια.

Η ίδια δεν έκρυψε και την αδυναμία της στη Θεσσαλονίκη λέγοντας το εξής: “Κάτι μαγικό γίνεται με το που πατάς το πόδι σου στο αεροδρόμιο. Νιώθεις όμορφα, δεν σε κυνηγάει κάτι, νιώθεις λες και είσαι διακοπές. Όπως λέτε και εσείς οι Θεσσαλονικείς, νιώθεις πιο χαλαρά».

Για την ανακαίνιση του σπιτιού στη Χαλκιδική

Επόμενος σταθμός της εκπομπής θα είναι η Χαλκιδική και συγκεκριμένα το ξενοδοχειακό συγκρότημα “Πόρτο Καράς” στον Μαρμαρά. Η Ελένη Μενεγάκη παραδέχτηκε ότι της έχει λείψει η Χαλκιδική και πως σκέφτεται να ανακαινίσει το σπίτι που έχει εκεί. “Και στη Χαλκιδική έχω πολλά χρόνια να πάω. Είναι ευκαιρία για να δω και το σπίτι που έχω, το οποίο θα φτιάξω για να μπορώ μελλοντικά να έρχομαι πιο συχνά”, είπε η λαμπερή παρουσιάστρια.

Για τα φαγητά της Θεσσαλονίκης

Τέλος, η Ελένη δηλώνει λάτρης των γαστρονομικών απολαύσεων της Θεσσαλονίκης και λέει χαρακτηριστικά: “Ήδη τις τελευταίες μέρες τρώω μόνο σαλάτα για να μπορέσω να δοκιμάσω όσο το δυνατόν περισσότερες γεύσεις. Νομίζω ότι δεν μου φτάνει το 24ωρο. Θέλω να τα δοκιμάσω όλα”, αποκάλυψε η καλλίγραμμη παρουσιάστρια του Alpha.

READ more