Ε. Μενεγάκη – Θ. Κουτσογιαννόπουλος: Μια δυνατή φιλία!

Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει με αυστηρά κριτήρια τους ανθρώπους που έχει στη ζωή της. Είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική. Οι φιλίες της είναι ελάχιστες αλλά είναι φιλίες ζωής. Για τα πρόσωπα που αγαπάει είναι πάντα εκεί αλλά έχει και από εκείνους απαιτήσεις. Γι’ αυτό και μέσα στο χρόνο θα δεις σταθερά δίπλα της πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Ο δημοσιογράφος είναι πάρα πολλά συνεργάτης της. Από το ξεκίνημά της στον ANT1 μέχρι σήμερα, βρέθηκε κοντά της σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της.

Η γνωριμία τους έγινε στο πλατό του “Πρωινού Καφέ”, την πρώτη μέρα που ανέλαβε την εκπομπή. Η συνεργασία τους συνεχίστηκε για τα επόμενα χρόνια και κόλλησαν πολύ καθώς έχουν συμπληρωματικούς χαρακτήρες.

Ο Θοδωρής κατάφερε μέσα σε αυτά τα χρόνια να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Γενικά, η παρουσιάστρια του Alpha είναι επιφυλακτική με τους ανθρώπους, δεν ανοίγεται εύκολα, δεν μιλάει για τα πολύ προσωπικά της. Με εκείνον έχει κάνει την εξαίρεση. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο την έδωσε μόνο στον Θοδωρή για το περιοδικό Vogue.

Δεν είναι και λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να πηγαίνουν μαζί σε κοσμικά event. Το βράδυ της Τετάρτης ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στην κοπή της πίτας γνωστής εταιρείας στον Πειραιά. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι χαμογέλασαν στον φακός μας και στη συνέχεια διασκέδασαν στο party!

Ο Θοδωρής και η Ελένη δεν είναι μόνο φίλοι αλλά οι σχέσεις τους πλέον είναι σε οικογενειακό επίπεδο. Κάνουν παρέα τα παιδιά τους ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που έχουν περάσει μαζί γιορτές όπως τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε περιγράψει στην εκπομπή μια αστεία ιστορία που θυμήθηκε από ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που είχε διοργανώσει στο σπίτι της.

“Ρε παιδιά, θυμάμαι μια φορά είχα κάνει πρωτοχρονιά στο σπίτι και ήσασταν νομίζω όλοι. Παίξαμε χαρτιά, κέρδισε ο Θοδωρής και μετά κάπου ήθελε να πάει – αφού είχε κερδίσει. Του εξαργυρώνουμε τα χρήματα από τις μάρκες -είχε κερδίσει σαν να λέμε 150 ευρώ. Όπως τα μετρούσα, του έδωσα παραπάνω. Έφυγε ο Θοδωρής, αλλά μετά, όταν τα μετρούσα, δεν μας έβγαιναν τα χρήματα. “Ρε παιδιά” λέω “εδώ δεν βγαίνουν τα λεφτά, γιατί; Τι έχει συμβεί;”. Τα ξαναμετράμε, αλλά ο Θοδωρής -που δεν έφταιγε γιατί εγώ του τα είχα δώσει παραπάνω- είχε ήδη φύγει (με περισσότερα από όσα έπρεπε χρήματα)”, διηγήθηκε η Ελένη.

Για να συμπληρώσει ο Θοδωρής: “Εγώ, όμως, θυμάμαι και το τηλεφώνημα μετά! Οδηγούσα στην Κηφισίας και παίρνει η Ελένη και μου λέει “Θοδωρή, να σου πω κάτι; Τα χρήματα που πήρες δεν ήταν τα σωστά” και υπονοούσε “Δεν περιμένω να γυρίσεις στο σπίτι τώρα να μου τα δώσεις, αλλά αύριο το πρωί, που η εκπομπή ήταν στις 10 τότε, μην τολμήσεις και αργήσεις να έρθεις με τα χρήματα”.

Read More

And More