Ε. Μητσοτάκης: Ο άνθρωπος που γνωρίζει τις ιδιοτροπίες των Star!

Ο Ευάγγελος Μητσοτάκης, έχει γνωρίσει τους πάντες ως διευθυντής πολυτελών εστιατορίων σε επίσης, πολυτελή ξενοδοχεία σε Αμερική, Βιέννη, Αγγλία και Αθήνα. Ο ίδιος έχει συνηθήσει – από τους stars – και προτιμά, να τον φωνάζουν ”Angelo”, παρά Ευάγγελο.

Κάποιοι από τους διάσημους που έχει ”ταΐσει”, σύμφωνα με το ”Down Town”, είναι η Madonna, ο Richard Gere, ο Tony Curtis, ο Jack Lemmon, ο Sylvester Stalone, ο Schwarzeneger, ο Jack Nicholson, η Jennifer Lopez, η Kylie Minogue, ο David Copperfield, η Brigitte Nielsen, η Meryl Streep, ο Sean Connery, ο Tom Hanks.

Όπως δήλωσε ο ”Angelo”, υπάρχουν σταρ του Χόλιγουντ, που είναι πολύ απλοί άνθρωποι, καλοσυνάτοι, με έμφυτη ευγένεια. Ο ίδιος κατατάσσει σ’ αυτούς, τον Τέλη Σαββάλα, τον Stalone, τον Connery, τον Brosman, την Streep, τον Hanks. ”Όλοι τους ήταν εξαιρετικά απλοί. Το μυστικό καμιά φορά, κρύβεται εκεί. Στο ότι θέλουν να τους αντιμετωπίζεις κι εσύ ως απλούς ανθρώπους”, είπε ο ίδιος.

Κατά τα λεγόμενά του, ο πιο ιδιόρρυθμος πελάτης είναι ο Jack Nicholson, καθώς θέλει να έχει δικό του τραπέζι μονίμως ρεζερβέ και δεν καθόταν σε άλλο, η Madonna, γιατί ακολουθεί πρωτότυπο διατροφικό μοντέλο και την ακολουθεί πάντα η προσωπική της σεφ, που είναι από την Ιαπωνία. Επιπλέον, η Leona Hemsley – μια από τις πλουσιότερες Αμερικανίδες – απαιτούσε να τρώει μαζί με το σκυλάκι της και ο Larry King, που ήθελε τραπέζι που να κοιτάει πάντα τοίχο για να μην γίνεται αντιληπτός.

Τέλος, ο Ευάγγελος δήλωσε ότι η Kylie Minogue ήταν γλυκιά, μινιατούρα, ευγενέστατη, το κορίτσι της διπλανής πόρτας, ενώ η Lopez ήταν πιο σταρ, άλλοτε απρόσιτη, άλλοτε απλή και η χαρά της παρέας. Έμεινε στη βασιλική σουίτα όταν ήρθε στην Ελλάδα και διοργάνωσε ελληνική βραδιά για τα γενέθλια του συζύγου της, Marc Anthony.

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More