Ε, ναι, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας κάνει πρεμιέρα και ο ΑΝΤ1 το ανακοινώνει με δόξα και τιμή!

Τα ψέματα τελείωσαν! Η ώρα του Γιώργου Λιάγκα επιτέλους έφτασε! Μετά από περίπου τρεις μήνες εντατικών προετοιμασιών το ολοκαίνουργιο “Late Night” του ΑΝΤ1 που κουβαλά την σφραγίδα του γνωστού παρουσιαστή είναι γεγονός. Ο Γιώργος είναι πανέτοιμος αύριο βράδυ να κάνει τηλεοπτικό comeback στους δέκτες μας, αισιοδοξώντας να καταφέρει εκτός από τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης να κλέψει και τις εντυπώσεις.

Το fresh “Late Night” του καναλιού του Αμαρουσίου θα εισβάλει στους δέκτες μας κάθε Τρίτη και Τετάρτη βράδυ, βάζοντας στόχο να τα… σπάσει!

Σήμερα ,λοιπόν, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει με δόξα και τιμή την αυριανή του πρεμιέρα και η αλήθεια είναι πως… ναι, το ομολογώ, είναι μία πρεμιέρα που περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοινώση του καναλιού:

“…To Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, το νέο ολοκαίνουριο talk show του ΑΝΤ1 είναι εδώ και ξεκινάει δυναμικά, με ένα απίστευτο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα και εκλεκτούς καλεσμένους.

Στην πρεμιέρα του Late Night, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 24.00, ο Γιώργος Λιάγκας αφού περάσει από κόσκινο την επικαιρότητα μέσα από ένα πιπεράτο και χιουμοριστικό κείμενο του Νίκου Ζαχαριάδη, υποδέχεται τον πρώτο του καλεσμένο, τον Λάκη Λαζόπουλο, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά από αρκετό καιρό.
Πως είναι η ζωή του μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα; Θα επιστρέψει στην τηλεόραση; Ακόμη, απολαμβάνουμε τον Λάκη Λαζόπουλο να σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα, με το δικό του μοναδικό τρόπο.
Στην ειδική ενότητα, «Late Night χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναλαμβάνει δράση! Συνομιλεί με τον Λάκη Λαζόπουλο και σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα. Η συνέχεια είναι άκρως απολαυστική!
Πρεμιέρα για το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα: Συντονιζόμαστε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 24.00, στον ΑΝΤ1!
www.antenna.gr/latenight #LateNightAnt1
Μείνετε συντονισμένοι!
Executive producer: Άννα Αρβανίτη
Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Κοντογιάννης
Σκηνοθέτης: Κώστας Τριπύλας
Αρχισυντάκτρια: Αγγελική Γιαννακοπούλου
Κειμενογράφος: Νίκος Ζαχαριάδης
Υπεύθυνος βίντεο: Διομήδης Πιτουράς…”

Read More

And More